Avcı'dan yıllar sonra gelen Selçuk itirafı!

2011-2013 yılları arasında A Milli Takım'ı çalıştıran Abdullah Avcı, Selçuk İnan yüzünden bütün dengelerin bozulduğunu ima etti.

Avcı'dan yıllar sonra gelen Selçuk itirafı!
Avcı'dan yıllar sonra gelen Selçuk itirafı!
GİRİŞ 25.09.2014 16:57 GÜNCELLEME 25.09.2014 16:58
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

A Milli Takım’ın eski teknik direktörü Abdullah Avcı, isim vermeden Selçuk İnan yüzünden bütün dengelerin bozulduğunu söyledi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın ‘Gençlik Spor’ dergisine konuşan Abdullah Avcı, ay yıldızlıları çalıştırdığı döneme dair soruyu yanıtlarken,“Başladığımda 2011 Kasım’ında herkesin yerden yere vurduğu bir Milli Takım vardı. Dünya markası Hinddink’in gittiği bu takımın tamamen değişmesi gerektiğinin herkes tarafından vurgulandığı bir süreçti. Benimle beraber 18 yeni oyuncumun oynadığı, özel müsabakaların son derece iyi gittiği, 2012 Avrupa Şampiyonası’nda olsa iyi olur dendiği ve Hollanda maçıyla şapkanın terse döndüğü, bir oyuncu üzerinden medyanın tamamen bana yüklenmesi içerideki dengeleri tümüyle bozdu” dedi.

Avcı, Milli Takım’da teknik direktörlüğün çok önemli bir duygu, çok önemli bir görev ama çok yıpratıcı bir süreç olduğunun da altını çizdi.

2011-2013 yılları arasında A Milli Takım'ı çalıştıran Abdullah Avcı, Selçuk İnan’ı yedek bıraktığı için özellikle medya tarafından sert eleştiriler almıştı.

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 1
  • Sadık Kutlu 9 yıl önce Şikayet Et
    Ama Sn. Abdullah Avcı haklı çıktı. ve de ayrıca Guus hiddink'in oluşturduğu kadro iskeleti üzerinden oynuyoruz 3 yıldır.
    Cevapla