Milli maçların biletleri satışa çıktı!

Milli Takım'ın EURO 2016 elemelerinde Çek Cumhuriyeti ve deplasmanda Letonya ile oynayacağı karşılaşmaların biletleri satışa sunuldu.

Milli maçların biletleri satışa çıktı!
Milli maçların biletleri satışa çıktı!
GİRİŞ 23.09.2014 11:49 GÜNCELLEME 23.09.2014 11:52

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, Türkiye-Çek Cumhuriyeti ve Letonya-Türkiye karşılaşmalarının biletleri, www.tff.org internet sitesi üzerinden temin edilebilecek. Futbolseverlerin, TC kimlik numaralarıyla satın alabilecekleri biletler, kargoyla adreslerine ücretsiz gönderilecek.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 10 Ekim Cuma günü TSİ 21.45'te başlayacak Türkiye-Çek Cumhuriyeti müsabakasının bilet fiyatları, birinci kategoride satışa sunulan Fenerium alt ve üst tribünlerinde 125 lira, ikinci kategoride satışa çıkarılan maraton alt ve üst tribünlerinde 80 lira, üçüncü kategoride yer alan Migros ve okul açık tribünlerinde ise 50 lira olarak belirlendi.

Letonya-Türkiye maçı biletleri

Letonya'nın başkenti Riga'daki Skonto Stadı'nda 13 Ekim Pazartesi günü TSİ 21.45'te oynanacak Letonya-Türkiye maçı için Türk taraftarlara ayrılan biletler ise kişi başı 45 lira olmak üzere federasyonun internet sitesinden satın alınabilecek.

Futbolseverler, Letonya-Türkiye karşılaşması biletlerini alırken TC kimlik ya da pasaport numaralarını vermeleri gerekecek. Taraftarların Letonya maçı biletlerini nereden teslim alacağı ise ilerleyen günlerde açıklanacak.

Diğer yandan, federasyonun internet sitesi üzerinden bu karşılaşmalara bilet alan futbolseverler, ilk kez bilet satış linki üzerinden A Milli Takım forması ve tişörtü de satın alma fırsatına erişebilecek.