Burak Yılmaz'ın çok şaşırtan istatistiği!

3-0 mağlup olduğumuz İzlanda maçında, tek forvet olarak oynayan Burak Yılmaz ilk şutunu 68. dakikada çekti.

Burak Yılmaz'ın çok şaşırtan istatistiği!
Burak Yılmaz'ın çok şaşırtan istatistiği!
GİRİŞ 10.09.2014 11:14 GÜNCELLEME 10.09.2014 11:14
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

A Milli Futbol Takımımız, EURO 2016 Elemeleri'ne iyi bir başlangıç yapamazken, elde edilen istatistikler de kötü oyunu ortaya koydu.

3-0 mağlup olduğumuz İzlanda mücadelesinde, tek forvet olarak maça başlayan Burak Yılmaz maç boyunca ilk şutunu 68. dakikada çekti.

Burak Yılmaz maçı da 1 isabetsiz şut (1 gol pozisyonu) ile tamamladı.

YORUMLAR 5
  • Hüseyin Er 9 yıl önce Şikayet Et
    arsenal e kök söktüren pektemek niye yok? . Mustafa Pektemek diye bir adam var koşar çabalar olmadık yerde pozisyona girer feyenoord maçınd attığı gol ortada bir diğeri cenk tosun mersin maçında Beşiktaş' ın kurtarıcısı oldu nasıl bir futbolcu olduğu ortada buraktan kesinlikle bir gömlek üstün niye yok bu adamlar takımda? Mustafa Yumlu diye bir adam var bu adam gayet sağlam bir defans niye yok milli takımda? Galatasaray Fenerbahçe Milli takımı var bizim ülkemizde diğer takımlarda oynayan oyuncular ağzıyla kuş tutsa faydası yok. Bir çift sözde Arda' ya gazetelere demeç vermeyi bırakmalı futbola odaklanmalı artık saman alevi gibi parlayıp sönen yıldızlardan olma yolunda gidiyor sahanın ortasında kasıl kasıla yürümekle bitmiyor iş. Bir Beşiktaş' lı olarak normalde hareketlerini hiç tasvip etmediğim Emre Belezoğlu' na helal olsun maçta ruhu ile oynayan iki üç oyuncudan en çok mücadele edeniydi.
    Cevapla
  • ilhan çelik 9 yıl önce Şikayet Et
    olmaz olmaz olmaz burakta neden ısrar ediliyor anlamadım 70 milyona yazık. kusura bakmasın burak kardeşimiz ama bir takımda bir oyuncu gol atsın diye okadar uğraşılmasına rağmen 68 de bir şut çekebiliyorsa kimsa kusura bakmasın bu golcü olamaz ya gerçekten yazık ya 70 milyonu temsil eden bir milli takım ve golcüsü sadece 68 de kaleye şut atıyor ve rakip 25.sınıf bir takım izlanda daha gruplardan çıkma başarısı gösterememiş bir izlanda yazık ayıp..sayın terim 2.ligde öyle golcüler varki yazık oluyor hocam yazık
    Cevapla
  • fırat barut 9 yıl önce Şikayet Et
    önerim var. burak atletizm yapsana, boşuna koşmamış olursun,topla oynamak gibi zor bi beceri de gerektirmiyor.Arkadaş insan topu ayağına alıp bi çalım atamaz mı ya..bi de milyon eurolar kazanıyo...HAYRET!
    Cevapla
  • Şükrü YILMAZ 9 yıl önce Şikayet Et
    burak bırak bu işi . bu burak varya ayağında bi top bile tutamadığı halde niye gs ve milli takımın vazgeçilmezi biliyonuzmu pas futbolunu sevmeyen ispanya düşmanlarının kaprisleri yüzünden
    Cevapla
  • arif kara 9 yıl önce Şikayet Et
    iyiymiş. futbolcu diye milli takıma alanların bir bildiği vardır heralde, sırf gs lılığında alınmıyorsa.
    Cevapla