Rıdvan Dilmen'den Fatih Terim'e eleştiri

Tecrübeli futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, A Milli Takım'ın İzlanda'ya 3-0 kaybettiği karşılaşmayı canlı yayında değerlendirdi.

Rıdvan Dilmen'den Fatih Terim'e eleştiri
Rıdvan Dilmen'den Fatih Terim'e eleştiri
GİRİŞ 10.09.2014 00:40 GÜNCELLEME 10.09.2014 13:54
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Canlı yayınlanan spor programına telefonla bağlanan Dilmen maç hakkında şu yorumları yaptı;

"Uzun yıllardır görmediğimiz kadar kötü bir oyun oldu. Çok ama çok farklı yönlerini gördüm İzlanda'nın. Kendine güveni olan bir takım. Güçlü. Kenar bekleri ve 10 numaraları müthiş. İzlanda'yı Almanya gibi anlatırken biz de buna izin verdik. Belirgin bir şablonumuz yok. 4'lü mü oynayacağız, 5'li mi belli değil. Danimarka maçındaki şablonu beğenmiş Fatih Hoca ve karar vermiş. Ama savunmanın önünde oynayan isimler benzer isimler. Aynı zamanda Caner ve Gökhan da çok çabuk kucağa düştü. "
 
"İzlanda savunmada hiç zorlanmadı. Biz de hiçbir şey yapmadık. Burak'ın tek pozisyonu var. Rakibin kaçırdıkları var. 3 gün 3 gece oynansa İzlanda kazanırdı. Problem İzlanda'nın çok iyi olmasının yanı sıra bizim de çok kötü olmamızdı. Bireysel, takım ve fiziksel anlamda İzlanda'nın gerisinde kaldık." 

"3'lü oynamak kolay bir şey değil. Ömer Toprak 4'lü oynayan bir stoper. Mehmet Topal Fenerbahçe'de 4'lü oynayan bir savunmanın önünde oynuyor. Bir anda böyle bir organizasyona geçemezsiniz. Kulüp takımı olmanız gerek. Çok uzun bir süreç. Çalışmadan oynadığımız bir sistemin problemini yaşadık."

YORUMLAR 7
  • Kaan.arya 9 yıl önce Şikayet Et
    3 Temmuz'cular bu onur sizin!. Fenerbahçe' yi bitirelim derken Türk futbolunu bitirdiniz..! şimdi kına yakın!
    Cevapla
  • arif kara 9 yıl önce Şikayet Et
    terim ne yapsın.. 1 egolarını bir kenara atıp, futbol adamı sayıldığını hatırlasın. 2 adam gibi kadro seçsin. 3 bu işi senelerdir zaten yapamadığını , bulunduğu her yerden kovulduğunu hatırlasın, bu sefer efendilik bende kalsın deyip istifa etsin.
    Cevapla
  • volkan9015 9 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Terim ne yapsın?. bizim ligin en iyi takımlarının en iyi oyuncuları güya bunlar. hepsi sürünüyor. koşan mücadele eden yok, onur topu kaleye sokuyor... yani galatasaray, fenerbahçe ,beşiktaş iyimiki milli takım iyi olsun...
    Cevapla
  • Hüseyin Er 9 yıl önce Şikayet Et
    aslantepeli buraklı galatasaray. Forvetin f sinden anlamayan kendine yere atıp hakem kandırmaktan başka mahareti olmayan Burak gibi forvetlere sahip galatasaray bu ligde ite kalka ikinci yapılırsa hakemler tarafından gs ve fb kollanmaya devam edilrse milli takım galatasaray ile fenerbahçeli oyunculardan oluşması şart bir oluşum olarak görülmeye devam edilirse bu takım bırakın 3' ü 10 bile yer. Lİgin en formda takımı Beşiktaş ve Trabzon ama Beşiktaş ın forvetleri kanat oyuncuları oyunda yok, Trabzondan Mustafa Yumlu gibi bir çocuk defansta yok ne diyelim böyle devam edin...
    Cevapla
  • Aslantepeli 9 yıl önce Şikayet Et
    TFF'de Teknik Taktik kime ne ?. Unal Aysal istifa !!!! Melo'ya 8 mac ceza !!! peh
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle