Milli Takım son provada

Türkiye, Euro 2016 elemeleri öncesi son hazırlık maçını bu akşam deplasmanda Danimarka ile yapacak.

Milli Takım son  provada
Milli Takım son provada
GİRİŞ 03.09.2014 08:16 GÜNCELLEME 03.09.2014 08:16

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde ilk maçını, 9 Eylül'de İzlanda ile yapacak olan A Milli Takımımız, bu önemli mücadelenin provasını bu akşam Danimarka ile yapacak. Hazırlık mücadelesinde rakibinin konuğu olacak Ay-Yıldızlılar'ın karşılaşması saat 21.00'de başlayacak ve Show TV'den ekranlara gelecek. Karşılaşmayı, en son Beşiktaş'ın, Arsenal'le Olimpiyat Stadı'nda golsüz berabere kaldığı maçta düdük Sırp hakem Milorad Mazic yönetecek. Mazic’in yardımcılıklarını, Milovan Ristic ile Dalibor Djurdjevic yapacak. Dördüncü hakemlik görevini ise Danimarkalı Mads Kristoffer Kristoffersen üstlenecek.

Baskılı başlayacaklar...

Son idmanını, maçın oynanacağı TRE-FOR Park'ta yapan Ay-Yıldızlılar'da teknik direktör Fatih Terim'in, hücum ağırlıklı bir kadroyla sahaya çıkması bekleniyor. Orta sahada oyun kurma görevini Selçuk İnan ve Emre Belözoğlu'na verecek olan Terim, hücum hattını da Olcay Şahan, Mevlüt Erdinç ve Burak Yılmaz'dan kuracak. Solda Caner Erkin ile sağda Gökhan Gönül'le kanatları da etkili kullanmak isteyen tecrübeli çalıştırıcı, oyuncularından da maça baskılı bir şekilde başlamalarını istiyor.

Terim: İlk hedef Avrupa

Ay-Yıldızlı kafile, dün Danimarka’ya geldi. Teknik direktör Fatih Terim, bu maçın kendilerine eksiklerini, artılarını gösterecek bir karşılaşma olacağını ve futbolcular için çok faydalı geçeceğini vurguladı. Terim, "İlk hedefimiz Avrupa Şampiyonası finallerine gidebilmek. Uzun vadeli olarak da 2018 Dünya Kupası'nda yer almak istiyoruz" dedi. "Herkes Ay-Yıldızlı formalarla maça gelsin" diyen deneyimli çalıştırıcı, "Bizim bu birleşmeye çok ihtiyacımız var. Biz birleştiğimizde, neler yapabileceğimizi göstermiş bir ülkeyiz" yorumunu yaptı.

Muhtemel 11'ler;

DANİMARKA: Schmeichel, Andersen, Kjaer, Agger, Wass, Eriksen, Poulsen, Andreasen, Jorgensen, Dehli, Bendtner

TÜRKİYE: Onur, Gökhan, Ömer, Hakan Balta, Caner, Mehmet Topal, Selçuk, Emre, Olcay, Mevlüt, Burak

STAT: TRE-FOR Park
SAAT: 21.00
YAYIN: Show TV
HAKEM: Milorad Mazic (Sırbistan)