Volkan'a son şok Fatih Terim'den

A Milli Takımın deplasmanda Danimarka'la hazırlık ve İzlanda ile oynayacağı 2016 Avrupa Şampiyonası eleme maçı aday kadrosu açıklandı.

Volkan'a son şok Fatih Terim'den
Volkan'a son şok Fatih Terim'den
GİRİŞ 31.08.2014 00:47 GÜNCELLEME 31.08.2014 06:45
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

A Milli Takımın deplasmanda Danimarka'la hazırlık ve İzlanda ile oynayacağı 2016 Avrupa Şampiyonası eleme maçı aday kadrosu açıklandı. Fenerbahçeli kaleci Volkan Demirel aday kadroda yer almadı.

İşte o isimler:

Onur
Volkan Babacan
Mert
İsmail
Caner
Ersan
Hakan
Ömer
Semih
Gökhan Tarık
Ozan Tufan
Mehmet
Oğuzhan Selçuk
Emre
Hakan Ç
Arda
Olcay
Burak
Mevlüt
Mustafa
Ahmet İlhan
Olcan

YORUMLAR 14
  • kadir aslan 9 yıl önce Şikayet Et
    Fenerliler Volkan'a sahip çıksın, maça gitmesin. hazırlık maçına giden fenerli melo gibi olsun. onun bunun mızmızlanmasıyla milli takım kadrosu yapılacaksa, bundan böyle milli maç da izlemeyelim. bir izlediğimiz o kalmıştı. onu da oyuncak ettiler. siz adamı futboldan soğutursunuz.
    Cevapla
  • Nuri Giray Şenol 9 yıl önce Şikayet Et
    Olması gereken buydu... Bu adamın psikolojik sıkıntıları var. . bencede alınmamalı .
    Cevapla
  • hasanorhan 9 yıl önce Şikayet Et
    Volkan en iyi. volkan son 10 yılın en iyi kalecisidir. belki milli eldiveni onura bırakmalı artık ama bu volkanın en iyi olduğunu değiştirmez yinede. bu arada trabzonda iken süper oynayan olcan milli takıma alınmazken acaba ne deiştide milli takıma alındı yoksa bir fatih terim kriteri gerçekleşti diye mi milli takıma seçildi??
    Cevapla
  • HABİL 9 yıl önce Şikayet Et
    Terim Efendi... Sen GS taraftarının talebiyle kesik yapıyorsan FB den hiç futbolcu alma kardeşim.Git GS den al bütün topçularını..
    Cevapla
  • Simavi 9 yıl önce Şikayet Et
    Nihayet. Yıllardır alınması gereken bir karardı. İnşallah geçici olmaz bu karar. Performans olarak, Onur'un da, Tolga'nın da altında bir kaleci...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle