Milliler son antrenmanını yaptı

A Milli Futbol Takımı, yaz hazırlık kampı kapsamında ABD'nin başkenti Washington'da yarın Honduras'la yapacağı özel karşılaşmanın son antrenmanını, maçın oynanacağı statta gerçekleştirdi.

Milliler son antrenmanını yaptı
Milliler son antrenmanını yaptı
GİRİŞ 29.05.2014 03:13 GÜNCELLEME 29.05.2014 03:13

A Milli Futbol Takımı, eylül ayında başlayacak 2016 Avrupa Şampiyonası grup eleme maçları hazırlıklarını sürdürüyor. Bu kapsamda Washington'da kampta bulunan ay-yıldızlılar, cuma günü Honduras'la özel bir maç yapacak. A Milli Takım, karşılaşmanın son antrenmanını maçın oynanacağı RFK Stadyumu'nda yaptı. Akşam saatlerinde gerçekleştirilen idmanın ilk 15 dakikasında basının görüntü almasına izin verildi.

Ay-yıldızlılar, Türkiye Futbol Direktörü ve A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim ve yardımcısı Hamza Hamzaoğlu yönetiminde basına açık bölümde ısınma hareketleri yaptı. Taktik çalışmasına başlanmadan önce Terim ve oyuncular, basın mensuplarıyla toplu fotoğraf çektirdi.

A Milli Futbol Takımı, yarın TSİ 03.00'te RFK Stadı'nda Honduras ile karşılaşacak. Ay-yıldızlılar, 1 Haziran Pazar günü ise New Jersey'de TSİ 21.00'de ABD ile oynayacak.