İşte Januzaj'ın ay-yıldızlı forma açıklaması!

A Milli Futbol Takımı teknik direktörü Fatih Terim'in "Adnan Januzaj'ı almak için uğraşıyoruz" açıklamasının ardından Belçika basınından karşı bir atak geldi.

İşte Januzaj'ın ay-yıldızlı forma açıklaması!
İşte Januzaj'ın ay-yıldızlı forma açıklaması!
GİRİŞ 20.03.2014 14:27 GÜNCELLEME 20.03.2014 14:27

A Milli Futbol Takımı teknik direktörü Fatih Terim'in "Adnan Januzaj'ı almak için uğraşıyoruz" açıklamasının ardından Belçika basını Adnan Januzaj'ın Dünya Kupası'nda Belçika Milli Takımı kadrosunda yer alma ihtimalinin olduğunu belirtti.

Belçika basını, Milli Takım teknik direktörü Marc Wilmots'un Dünya Kupası kadrosunu yakın zamanda açıklayacağını ve Belçika doğumlu Adnan Januzaj'ın da Belçika'yı tercih etmesi durumunda Brezilya kafilesinde kendine yer bulacağını ifade ediyor.

Belçika doğumlu 19 yaşındaki Adnan Januzaj'ın, aile kökenleri nedeniyle Türkiye, İngiltere, Kosova, Belçika, Arnavutluk, Sırbistan ve Hırvatistan milli takımları arasında bir tercih yapma şansı bulunuyor.

ADNAN JANUZAJ NE DEMİŞTİ?

Manchester United'ın genç futbolcusu Adnan Januzaj, kısa bir önce yaptığı açıklamada Türk Milli Takımı'nda oynama ihtimalinin bulunmadığını belirterek, "Basında çıkan bazı iddialar doğru değil. Basında, Arnavutluk Milli Takımı'nda oynamam için Arnavutluk Futbol Federasyonu'ndan davet aldığım ve bunu reddettiğim yazıldı. Arnavutluk Futbol Federasyonu'ndan biri dahi benimle ya da babamla temasa geçmedi. Bu nedenle bir hayli üzüldüm. Basın, Belçika , Hırvatistan, Türkiye ve Sırbistan milli takımlarında oynamam için davetiye aldığımı da yazdı, ama bu da doğru değil. Babam Abedin ile hiç kimse temasa geçmedi. Benim için Arnavutluk Milli Takımı başta geliyor. İkinci sırada Belçika ve üçüncü sırada İngiltere milli takımları var. Türkiye ve Sırbistan milli takımlarında oynamam söz konusu değil." ifadelerini kullanmıştı.