Obradovic, Milli Takım yolunda!

12 Dev Adam'ın yeni koçun iki hafta içinde açıklanacağını söyleyen Federasyon Başkanı Turgay Demirel, F.Bahçe'nin Eurolegue maçlarını bekliyor.

Obradovic, Milli Takım yolunda!
Obradovic, Milli Takım yolunda!
GİRİŞ 19.03.2014 09:28 GÜNCELLEME 19.03.2014 09:28

TBF, Fenerbahçe Ülker'in Sırp koçu Zeljko Obradovic'i 12 Dev Adam'ın başına getirmekte kararlı...

Milli Takım'ın başına en iyi koçu getireceklerinin altını çizen Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel, F.Bahçe'nin kritik Euroleague maçlarını bekliyor. Söz konusu Milli Takım olunca tüm kulüplerin olumlu adımlar attığına değinen Demirel, "Dünya Şampiyonası için Wild Card'ı bekledik ardından da FIBA'nın İstanbul'da 198 ülkeyle rekor katılım gösterdiği kongre ile birlikte ay yıldızlıların koç işi biraz aksadı gibi görünse de, bu iş bu haftasonu en geç gelecek hafta bitecek" dedi.

TANJEVIC VE ENE ÖRNEKLERİ

Bogdan Tanjevic ve Orhun Ene'nin Devlerin yanında kulüp takımlarını çalıştırdıklarına da dikkat çeken başkan Turgay Demirel, Obra ile ilgilendikdiklerinin sinyalini de verdi. Bu arada Sırp koçun tek takım çalıştırmak istediği için Milli Takım'ın teklifine pek sıcak bakmadığı da gelen haberler arasında.

PLASE MESSINA

TBF'den 6 ila 10 yıllık anlaşma isteyen Obra'nın plasesi olan Messina'nın 'NBA'den teklif alırsam giderim' resti görüşmeleri tıkadı. Ergin Ataman'ın ise Turgay Demirel'le arasının açık olması şansını azaltıyor.

FENERBAHÇE'DEN YEŞİL IŞIK

Fenerbahçe Basketbol Şube Sorumlusu Ahmet Özokur, Obra'ya ay yıldızlılardan gelen teklif için, "Türk Milli Takımı söz konusu olunca bizim 'Hayır' demek mümkün değil. Ama son kararı koçumuz verecek" dedi.

KAYNAK: HÜRRİYET