Fatih Terim'in yeni 'Ümit'i o!

A Milli Takımı'nda Fatih Terim'in yeni gözdelerinden Beşiktaşlı Oğuzhan Özyakup'un son anda İsveç maçı kadrosuna alınmadığı ortaya çıktı

Fatih Terim'in yeni 'Ümit'i o!
Fatih Terim'in yeni 'Ümit'i o!
GİRİŞ 08.03.2014 09:49 GÜNCELLEME 08.03.2014 17:05

Fatih Terim'in sürekli takip ettiği isimlerin başında gelen siyah-beyazlı oyuncu, U-21 Teknik Direktörü Abdullah Ercan'ın isteğiyle Yunanistan ile oynanan maç için Selanik'e götürüldü. Oğuzhan'a ihtiyaç duyulduğu için bu oyuncunun Ümit Milli Takımı'na gitmesine yeşil ışık yakan Terim'in ise Oğuzhan'ı son kez U21'e gönderdiği, bundan sonra Beşiktaş'ta başarılı olması halinde A Milli Takıma hazırlayacağını söylediği öğrenildi. U21 Milli Takımı, Yunanistan'daki maçta 9 kişi kalan rakibi karşısında 2-1'lik skorla yenildi, Oğuzhan 90 dakika görev yaptı.

Ercan'ın bu isteği karşısında konuşan Oğuzhan ise "Benim için bütün milli takımlar aynıdır. Sonuç olarak giydiğin formada ay-yıldız var. Milli takımların her kademesinde bu formayı giymek büyük şereftir" diye konuştuğu vurgulandı. Öte yandan Fatih Terim'in, Beşiktaşlı futbolcuyu ABD'deki kampa götüreceği bildirildi.

KAYNAK: HABERTÜRK