Martin O'Neill: Türkiye yapılanma içinde

Kuzey İrlanda Milli Takımı Teknik Direktörü Martin O'Neill, Türkiye A Milli Futbol Takımı ile yarın oynayacakları özel maç öncesi basın toplantısı düzenledi.

Martin O'Neill: Türkiye yapılanma içinde
Martin O'Neill: Türkiye yapılanma içinde
GİRİŞ 14.11.2013 17:41 GÜNCELLEME 14.11.2013 17:41

O'Neill, takım kaptanı Steven Davis ile düzenlediği basın toplantısında, Adana'da olmaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

Türkiye ve Adana'da ilk kez bulunduğunu, çok iyi karşılandıklarını belirten O'Neill, "Burada harika bir misafirperverlik var. Kaldığımız otel de çok iyi. Hiçbir sıkıntı yaşamıyoruz ve burada keyifli iki gün geçireceğimize inanıyoruz'' dedi.

O'Neill, yarın oynayacakları özel maçın zor geçeceğini belirterek, şöyle konuştu:

''Türkiye'nin kadrosunda önceki elemelere göre değişiklik var ve onlar da yeni bir yapılanma içinde. Aynı zamanda da Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray gibi önemli kulüplerden önemli oyuncular var. Dolayasıyla bu oyunculara karşı mücadele etmek zor olacak ama biz de yarın en iyi oyunumuzu sergileyip, kendimize fayda çıkarabilecek mücadele ile ayrılmak istiyoruz."

Zor bir rakiple karşılaşacaklarını vurgulayan O'Neill, ingiltere'nin WBA takımında oynayan Brunt'un sakatlığı nedeniyle takımda yer almayacağını da kaydetti.

AA