İspanyol basını Arda'ya ağlıyor

İspanyol basını, Atletico Madrid'in Arda Turan'a moral desteği vereceğini belirtirken, "Onun Dünya Kupası'nda forma giyemeyecek olması büyük kayıp" yorumunu yaptı.

İspanyol basını Arda'ya ağlıyor
İspanyol basını Arda'ya ağlıyor
GİRİŞ 17.10.2013 08:49 GÜNCELLEME 17.10.2013 08:49
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İspanya'nın Atletico Madrid kulübünde oynayan yıldızımız Arda Turan, Hollanda maçı öncesi kendisine, "Biz Dünya Kupası'ndayız. Sen olmayacaksın" diye şaka yoluyla takılan takım arkadaşlarına, "Hollanda'yı yenip, ben de orada olacağım" demişti. Ancak alınan mağlubiyetle 2014 Dünya Kupası ümitleri de sonlandı. İspanyol gazetelerinde Arda'ya, moral anlamında en büyük desteği, Atletico'nun vereceği ifade edildi. Arda'nın, Türkiye'nin forvetlerini golle buluşturmak adına elinden gelen tüm çabayı gösterdiğini belirten El Mundo Deportivo Gazetesi, "Arda, yaşadığı bu şoku Atletico Madrid'in önümüzdeki maçlarda alacağı galibiyetlerle çabuk unutacaktır. Başta teknik direktör Diego Simeone ve oyuncuları, yıldız ismi teselli etmek adına şimdiden harekete geçti" diye yazdı.

'Ödevini yapsaydın kalırdın!'

Ülkenin bir başka önemli spor gazetesi Marca ise Türkiye için "Sende Romanya gibi evindeki ödevi iyi yapsaydın, şimdi Play-Off'lara kalmıştın" eleştirisini yaparken, Arda'nın kötü bir gece yaşadığına vurgu yaptı. Marca, "Arda, Dünya Kupası'nın en önemli kayıplarından biri olacak. Futbolseverlerin onu izleyemeyecek olması, büyük şanssızlık. Atletico ise bu hafta Espanyol deplasmanına çıkacak. Takımın en önemli yıldızı olan tecrübeli futbolcunun moralinin, bir an önce eskiye dönmesi, takım adına çok önemli" vurgusunu yaptı.

YORUMLAR 2
  • ömer divitçi 10 yıl önce Şikayet Et
    futbol mühendisliği. Türk futbolunun futbol mühendisliğine ihtiyacı var.dünyada hersey fizk kurallarına bağlanmıştır.önce bunu iyi bilmeliyiz...bizlerde sadece takım çalışması var yani antremanlara çıkarsınız atıyorum o gün 10 km.kosu filan kültür fizkl hareketleri falan filan...bunlar sadece oyuncunun bulunmuş olduğu formunu korur o kadar.oysaki bunlara artı.oyuncuların eksikliğine göre calışmalar olmalı....özelkle beklerin,kanattakiler ve forvetler muhakkak iki ayaklı oyuncular olmalı oyuncularımıza bu özellikleri kazandıracak çalışmalar yapılmalı....adam kanatta atıyo çalımı eee öteki ayak boşta noldu gitii hiç bişi olmaz forvet atıo çalımı öteki ayak boşta giitti gol :))) bakın dünyadaki oyunculara avrupalı bunu görmüş muhakkak özellikle bu bölgedeki oyuncular iki ayaklı olmalıı saygılarrr....
    Cevapla
  • hikmet 10 yıl önce Şikayet Et
    YÜREKLİ OLACAN. arda gibi 11 tane topçu olduğu zaman herkese kafa tutarız.biz daha çok hayelci oluruz bunlarla
    Cevapla