Terim'den Milli Takım'a iki transfer!

Galatasaray'daki görevine son verilen Fatih Terim, sarı-kırmızılı kulüpte görev yaptığı kadrosunu A Milli Takım'a yerleştirmeye başladı.

Terim'den Milli Takım'a iki transfer!
Terim'den Milli Takım'a iki transfer!
GİRİŞ 10.10.2013 14:41 GÜNCELLEME 10.10.2013 19:37
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

2014 Dünya Kupası Elemeleri D Grubu'nda Estonya ve Hollanda ile tarihi iki maça çıkacak olan A Milli Takım'da Fatih Terim rüzgarı da yavaş yavaş kendisini hissettirmeye başladı. Galatasaray'daki görevine son verilmesinin ardından tüm konsantrasyonunu A Milli Takım'a veren Terim, sarı-kırmızılı kulüpte görev yaptığı isimleri de ay-yıldızlı takıma monte etmeye başladı.

Galatasaray Spor Kulübü'nde uzun bir süre Fatih Terim'in basın danışmanlığını yapan Hande Sümertaş'ın A Milli Takım kadrosuna katan Terim'in bir diğer hamlesi de Fahri Yılmaz oldu. Fatih Terim'in kadim dostlarından olan ve hemen her Terim döneminde Florya Metin Oktay Tesisleri'nin sorumlusu olan Fahri Yılmaz'ı da yanına alan Terim'in önümüzdeki süreçte üç sürpriz daha yapmaya hazırlanıyor.

HANEDAR, ŞAŞ VE DAVALA

EURO 2008'de Fatih Terim ile birlikte A Milli Takım'da görev yapan ve daha sonra Galatasaray'a geçen idari koordinatör Şükrü Hanedar'ı da yanına almayı planlayan Terim'in bir diğer sürprizi ise Ümit Davala ve Hasan Şaş olacak. Terim, Hanedar A Milli Takım İdari Koordinatörü; Hasan Şaş ve Ümit Davala'yı ise teknik heyet kadrosuna dahil etmesi bekleniyor.

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 7
  • hakkımhakkım 10 yıl önce Şikayet Et
    eyvah eyvah. kavga çıktımı bodyguardlar hazır.
    Cevapla
  • irfan soysal 10 yıl önce Şikayet Et
    beşiktaşlıya cevap. kimi almasını bekliyorsun arkadaşım. tabiki uyum sağlayabileceği, çalışabileceği şahısları alacak. fatih terim düşmanlığınızı anlamadım. var sa ikinci bir fatih terim söyleyin de bilelim.
    Cevapla
  • semih korkmaz 10 yıl önce Şikayet Et
    fatih hocam işini bilir . imparator......
    Cevapla
  • hüseyin 10 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaşlı. Olmadı bide galatasaray kadrosunu çıkartın.
    Cevapla
  • byx68 10 yıl önce Şikayet Et
    bundan dogal ne olabilirki?. Bir insan bir ise soyunurken kendi kafasinin uyustugu iyi anlastigi kisilerle calismak ister, bunuda yönetimin yapmasi mecburidir aksi halde sorumlu yönetim olur. istedigin kisilerlede calisirsan zaferde senin ve futbolcularin hezimette senin ve futbolcularinin olur. Birde su tüpcüyü yolasak Türk futbolundan Türk futbolu rahat bir nefes alacak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle