Türkiye-Hollanda maçı için sürpriz şehir

TFF, 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu'nda oynanacak Türkiye-Hollanda maçının Adana'da yapılması konusunda olumlu görüş bildirdi.

Türkiye-Hollanda maçı için sürpriz şehir
Türkiye-Hollanda maçı için sürpriz şehir
GİRİŞ 05.09.2013 11:04 GÜNCELLEME 05.09.2013 12:04

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Spor Genel Müdürlüğü ile Türkiye Futbol Federasyonu'nun, (TFF) 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu'nda oynanacak Türkiye-Hollanda maçının Adana'da yapılması konusunda olumlu görüş bildirdiğini kaydetti.

Hadi, yazılı açıklamasında, çağdaş tesislerin yanı sıra futbol potansiyelinin yoğun yaşandığını kentte, 15 Ekim Salı günü Adana'nın gururu Fatih Terim'in yönetimindeki A Milli Takımı'nın Hollanda ile karşılaşacağı, 2014 Dünya Kupası Avrupa Eleme müsabakasının 5 Ocak Stadı'nda yapılması için gerekli girişimlerde bulunduklarını bildirdi.

60 branşta uluslararası organizasyon yapacak kadrolara sahip olduklarını belirten Hadi, şunları kaydetti:

"Spor Genel Müdürlüğü ve TFF'nin desteğiyle Türkiye-Hollanda Dünya Kupası Grup Eleme maçı, aynı zamanda Kurban Bayramı'nın birinci günü olan 15 Ekim salı günü 5 Ocak Stadı'nda oynanması hedefleniyor. Milli maçın Adana'da yapılması için girişimlerimiz var, ayrıca olumlu görüş bildirdik. UEFA standartlarında olan stadımızda hiçbir eksiğimiz yok. 60 branşta uluslararası organizasyon yapacak kadrolara sahibiz. Bunu Akdeniz Oyunları'nda kano, kürek ve hentbol müsabakalarındaki başarımızla kanıtladık."

Adana'da, A Milli takım düzeyinde en son 18 Şubat 2004 tarihinde Türkiye-Danimarka arasında özel maç yapıldığı hatırlatan Hadi, konunun takipçisi olacağını, yakın zamanda netlik kazanması halinde bilet fiyatları ve diğer konuları spor kamuoyuyla paylaşacaklarını da kaydetti.

KAYNAK: AA