Reto Ziegler İsviçre'yi karıştırdı!

Fenerbahçe'nin ara transferde tekrar kadrosuna kattığı yıldız futbolcu Reto Ziegler, İsviçre Milli Takımı'ndaki futbolcuları sert bir dille eleştirdi. Futbolcular arasında yaşanan söz düellosu İsviçre'de gündeme bomba gibi oturdu.

Reto Ziegler İsviçre'yi karıştırdı!
Reto Ziegler İsviçre'yi karıştırdı!
GİRİŞ 25.03.2013 12:39 GÜNCELLEME 25.03.2013 12:39

2014 Dünya Kupası Elemeleri kapsamında geçtiğimiz gün deplasmanda oynadıkları maçta Kıbrıs Rum Kesimi ile golsüz berabere kalan İsviçre'de takımın tecrübeli oyuncusu Reto Pirmin Ziegler takım arkadaşlarına önemli eleştirilerde bulundu.

Maçı yedek kulübesinde takip eden Ziegler ülkesinde bir radyo kanalına yaptığı açıklamada, ''Dışarıdan gördüğüm kadarıyla bazı oyuncular hazır değil. Bu maçın ne anlama geldiğini de kavrayamamışlar. Bu bir utanç'' ifadelerini kullandı.

Ziegler'in sözleri İsviçre basınında büyük yankı uyandırırken, Ziegler kendi mevkisinde görev yapan VfL Wolfsburglu oyuncu Ricardo Rodriguez'un performansı için de cesur kelimeler kullandı, ''Bekin önünde boş alan çok. Daha çok ileri doğru oynamalı. Ben de daha çok oynamalıyım, oynayarak bir şeyleri daha iyi anlatabilirim''
Ziegler'in sözlerine takımın tecrübeli teknik direktörü Ottmar Hitzfeld'ten de destek geldi: ''Belki Ziegler haklıdır. Yüzde 10 civarında bir konsantrasyon ile oynuyorlar. Oyuncunuz kendini vermezse kanzanamazsınız''

Fenerbahçeli futbolcunun takım arkadaşlarına karşı yaptığı bu eleştiri İsviçre Milli Takımı'nda ve medyada büyük bir polemik başlatırken yaşanan kriz manşetleri süslemeye devam ediyor.