Bulak: Mücadeleye devam edeceğiz

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Giray Bulak, disiplinli bir şekilde mücadele etmeye devam edeceklerini söyledi.

Bulak: Mücadeleye devam edeceğiz
Bulak: Mücadeleye devam edeceğiz
GİRİŞ 27.01.2013 19:37 GÜNCELLEME 27.01.2013 19:37

Bulak, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Elazığspor ve Kayserispor'un kazanmasının takımı psikolojik anlamda baskı altına aldığını ancak Sivasspor maçını kazanarak rakipleriyle aralarını açmamak için daha dikkatli bir oyun ortaya koyduklarını belirtti.

Sivasspor maçının Mersin için çok önemli bir karşılaşma olduğunu ifade eden Bulak, şöyle konuştu:

''İyi çalışan, yeni bir ekibiz. Yeni gelen arkadaşlarımız, uyum içinde çalışıyorlar. Yüksek karaktere sahip bir takım. Oyuncularımızın algılamaları yüksek. Taktik anlayışa, çalışmaya cevap verebiliyorlar. Çok disiplinliler, kendilerine iyi bakıyorlar. Bu da bize çok katkı sağlayacak ve bizi başarıya taşıyacaktır. 'Yenilmeyecek bir ekip' derken çocuklarımıza güvenerek bunu söyledim. Onların mesajını belli etmeye çalıştım. Eksik olan arkadaşlarımız da bize katıldığında, hem sayısal hem işlevsel anlamda daha farklı bir takım çıkacaktır şüphesiz. 3 puan aldık ama bu her şey değil. Daha devamı olması lazım. Bunun için yine çok çalışacağız. Disiplinli bir şekilde bu mücadeleye devam edeceğiz.'' 

Bulak, Sivasspor'un centilmence bir oyun ortaya koyduğunu dile getirerek, bazı eksikliklerin üstesinden gelerek 3 puan almanın mutluluğunu yaşadıklarını sözlerine ekledi.

Futbolculardan Burhan Eşer de zorlu bir karşılaşma olacağını bilerek sahaya çıktıklarını, 90 dakika boyunca müthiş bir oyun sergileyerek galip geldikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Eren Tozlu ise 90 dakika boyunca mücadele ettikleri ve galip geldiklerini kaydetti.