Süper Lig ekibinde kriz! 'Maça çıkmıyoruz'

Mersin İdmanyurdu'na iç saha maçlarında özel güvenlik hizmeti veren şirket, alacakları ödenmediği için bu hafta görev yapmayacaklar.

Süper Lig ekibinde kriz! 'Maça çıkmıyoruz'
Süper Lig ekibinde kriz! 'Maça çıkmıyoruz'
GİRİŞ 08.04.2016 17:10 GÜNCELLEME 08.04.2016 17:10

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu'na iç saha maçlarında özel güvenlik hizmeti veren şirket, alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle bu hafta Mersin Stadı'nda oynanacak Gençlerbirliği mücadelesinde personelinin görev yapmayacağını Türkiye Futbol Federasyonuna (TFF) bildirdi.

Şirketin sahibi Bayram Özen, yaptığı açıklamada, iki sezondur Mersin İdmanyurdu'nun iç sahadaki karşılaşmalarında sundukları özel güvenlik hizmeti nedeniyle yaklaşık 540 bin lira alacaklarının oluştuğunu söyledi.

Ödeme yapılmadığı için geçtiğimiz günlerde kulübe başvuruda bulunduklarını aktaran Özen, "Herhangi bir ödeme olmadı. TFF'ye başvurarak Gençlerbirliği maçına çıkmayacağımızı, görev almayacağımızı ilettik. Biz geçen günlerde kulübe yaptığımız başvuruda en azından bu maça çıkacak kadar para ödensin dedik ama olumsuz yanıt aldık." diye konuştu.

Alacaklarının tahsiline karşılık haciz işlemi için noter aracılığıyla kulübe tebligatta da bulunduklarını bildiren Özen, ödeme yapılması halinde başvuruları geri çekeceğini sözlerine ekledi.

KAYNAK: AA