'750 bin TL prim açıkladık sahada yürüdüler!'

Mersin İdmanyurdu Basın Sözcüsü Murat Altındere, 3-0 mağlup oldukları Medipol Başakşehir maçından sonra futbolculara isyan etti.

'750 bin TL prim açıkladık sahada yürüdüler!'
'750 bin TL prim açıkladık sahada yürüdüler!'
GİRİŞ 04.04.2016 14:18 GÜNCELLEME 04.04.2016 14:18

Altındere, yaptığı yazılı açıklamada, geçtiğimiz hafta yaşanan futbolcuların 'idman boykotu' eylemine değinerek, "Antrenmanlara çıkmamak futbolculara ne kattı? Hem onlar hem biz kaybettik" diye konuştu.

"ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPTIK"

Yabancı oyuncuların, 'Ödeme yapmazsanız gelmeyiz' dediklerini söyleyen ve yönetim olarak maçtan önce takıma ödeme yaptıklarını hatırlatan Altındere, "Nakoulma cumartesi gecesi geldi. Welliton daha takıma katılmadı. Onun da pazartesi günü takıma katılmasını bekliyoruz. Bu maçta da 750 bin TL prim açıkladık. Ona rağmen futbolcularımız sahada resmen yürüdü. Mücadele etmedi. Sahada mücadele eder kaybedersiniz, o zaman kimse sizi eleştiremez. Ama maalesef biz sahada yoktuk" ifadelerini kullandı.

"CEZA VERİLECEK"

Altındere, Teknik Direktör Ümit Özat'la bir araya gelerek görüşme yapacaklarını belirtti. Ödül sisteminin olduğu yerde ceza sisteminin de olması gerektiğini ifade eden Altındere, "Hocamızla bu konuları görüşeceğiz. Bazı futbolcularımız kadro dışı kalabilir. Raporlara bakacağız. Prim sistemini de yeniden ele alacağız" dedi.