Ümit Özat: İnanmayan, bizden uzak dursun!

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Ümit Özat, ligde kalacaklarına inanmayan, umudu olmayan kişilerin kendilerinden uzak olmasını istedi.

Ümit Özat: İnanmayan, bizden uzak dursun!
Ümit Özat: İnanmayan, bizden uzak dursun!
GİRİŞ 24.02.2016 15:40 GÜNCELLEME 24.02.2016 16:54
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Mersin İdmanyurdu, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Torku Konyaspor ile sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarını teknik direktör Ümit Özat yönetiminde Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda yapılan antrenmanla sürdürdü.

Futbolcularla kısa bir toplantı yaptıktan sonra gazetecilere açıklama yapan Özat, Beşiktaş karşısında iyi mücadele ettiklerini ancak Osmanlıspor maçında aynı performansı gösteremediklerini söyledi.

Önlerinde 4 maçlık zorlu bir periyot olduğunu aktaran Özat, şöyle devam etti:

"Kayserispor, Galatasaray, Beşiktaş ve Osmanlıspor maçlarından beklediğim puan 6'ydı. Bunun üstü olursa bal börek olur demiştim. Şimdi önümüzde yine 4 maçlık periyot var. Bu 4 maçta da minimum 8 puan alacağımızı düşünüyorum. Bunu 4 maçlık paket olarak düşünüp 8 puan alırsak ligde yüzde 70 tutunuruz. Özellikle 3 gün arayla temposu yoğun iki maç oynamak bu takımın hiç alışık olmadığı şey. Bence bir takımın 3 günde bir maç oynaması büyük avantajdır. Bunu da avantaja çevirecektik ama Osmanlıspor maçının tek artısı Khalili'nin aramıza dönmesi oldu."

Hafta sonu yapacakları Torku Konyaspor maçına değinen Özat, rakiplerinin güçlü bir ekip olduğunu ve bulunduğu yerle bunu ispatladığını belirtti.

Torku Konyaspor'u geçtikleri takdirde yollarına kaldıkları yerden devam edeceklerine inandığını dile getiren Özat, şunları kaydetti:

"Ligde kalma umudumuz devam ediyor. Önümüzde 12 maç var. Bunlardan en az 6 galibiyet, 2 beraberlik ya da 7 galibiyet almamız gerektiğini biliyoruz. İzin yapmadan çalışmalarımıza devam ediyoruz. Oyuncularıma, 'bu takımın ligde kalmayacağına inanan varsa öğleden sonra gelsin hemen gönderirim' dedim. Bu takımın ligde kalacağına inanmayan, umudu olmayan kim varsa bizden uzak olsun. Biz bu mücadeleyi son haftaya kadar hep beraber vereceğiz."

Mersin İdmanyurdu, 27 Şubat Cumartesi günü saat 13.30'da Mersin Stadı'nda Torku Konyaspor ile karşılaşacak.

YORUMLAR 2
  • vatansever 8 yıl önce Şikayet Et
    samsun u batırdı şimdi sıra mersinde
    Cevapla
  • suad 8 yıl önce Şikayet Et
    gittiğin her takımdan ya kovuldun,yada kaçtın,ne konuşuyorsun mubarek
    Cevapla