Ümit Özat Süper Lig'de! Resmen açıklandı

Samsunspor'dan istifa eden Ümit Özat, Mersin İdmanyurdu'nun yeni teknik direktörü oldu.

Ümit Özat Süper Lig'de! Resmen açıklandı
Ümit Özat Süper Lig'de! Resmen açıklandı
GİRİŞ 17.01.2016 18:45 GÜNCELLEME 18.01.2016 10:07
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Mersin İdmanyurdu Beşiktaş maçına kar engeli Sezonun ikinci yarısının ilk maçında Beşiktaş'a konuk olan Mersin İdmanyurdu'nda hoca belirsizliği  çözülürken, maç kötü hava şartları nedeniyle ertelendi. Ümit Özat ile teknik adam krizini çözen Kırmızı Lacivertliler,maçın ertelenmesinin ardından Federasyonunun vereceği kararı beklemeye başladı.

Spor Toto Süper Lig'de mali ve sportif açıdan zor günler geçiren Mersin İdmanyurdu'nda teknik adam krizi çözüme kavuştu. Geçtiğimiz hafta Samsunspor'dan istifa eden Ümit Özat ile anlaşan Kırmızı Lacivertli ekip, genç teknik adamla yarın protokol imzalayacak. 

 BEŞİKTAŞ MAÇI ERTELENDİ

Sezonun ikinci yarınısın ilk maçında Beşiktaş'a konuk olan Mersin İdmanyurdu maçı yoğun kar yağışı nedeniyle ertelendi. Güney Ekibi, Türkiye Futbol Federasyonu'nun kararını beklerken, kulübün basın sözcüsü Murat Altındere, yeni teknik adam ve ertelenen maçla ilgili açıklamalarda bulundu.

 MERSİN BEYAZ BİR SAYFA AÇTI 

Yeni yönetim ve yeni teknik heyet ile beyaz bir sayfa açtıklarını belirten Mersin İdmanyurdu Basın Sözcüsü Murat Altındere, "Ligin ilk yarısını hedeflediğimiz noktada bitiremedik. Mali açıdan yaşadığımız sıkıntılar saha içerisinde ve saha dışında hem futbolcuları, hem teknik heyeti olumsuz etkiledi. Ancak biz büyük bir camiayız. Yeni yönetimler sezonun ikinci yarısı takımı ligde bırakmak için taşın altına elimizi koyduk. Hem tecrübesi hem de Futbol bilgisine güvendiğimiz Ümit Özat ile anlaşarak yeni bir sayfa açtık. Taraftar, teknik heyet, futbolcular, kent hep beraber kenetlenerek Mersin İdmanyurdu'nu ligde bırakacağız. Yarın sözleşme imzalayacağımız Ümit Özat'a güveniyoruz" dedi. 

TAKIMIN ÖZGÜVENİ ARTACAK

İstanbul'daki yoğun kar yağışı nedeniyle ertelenen maç ile ilgili de konuşan Altındere, maçın hakemi Mete Kalkavan'ın hava şartlarının futbol oynamaya elverişli olmaması nedeniyle maçı ertelediğini söyledi.  

Tatil edilen maçların normalde 24 saat sonra oynanırken, kar yağışının yarın da devam etmesi beklendiği için mücadelenin ileri bir tarihe ertelendiği bilgisini paylaşan Altındere, "Türkiye Futbol Federasyonu'nun kararını bekliyoruz. Karar ne olursa olsun takımımız, Beşiktaş karşısında Mersin İdmanyurdu'na yakışır bir biçimde mücadele edecek. Alacağımız puan ya da puanlarla ligin ikinci yarısına özgüven ile başlamayı hedefliyoruz" diye konuştu.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 7
  • samsunlu 8 yıl önce Şikayet Et
    bunun antenörlükle uzaktan yakından ilgisi yok samsunu yaktı sıra mersinde
    Cevapla
  • hakan 8 yıl önce Şikayet Et
    Hoca mı Dayı mı
    Cevapla
  • ali 8 yıl önce Şikayet Et
    sevimsiz şey
    Cevapla
  • Vatan Daş 8 yıl önce Şikayet Et
    Kaç günlüğüne ?
    Cevapla
  • 1453 8 yıl önce Şikayet Et
    Bende samsunsporun basina gececegim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle