Mersin İdmanyurdu'nda maddi kriz!

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, kulüpteki ekonomik problemler yüzünden sıkıntı çektiklerini açıkladı.

Mersin İdmanyurdu'nda maddi kriz!
Mersin İdmanyurdu'nda maddi kriz!
GİRİŞ 19.11.2015 16:36 GÜNCELLEME 19.11.2015 16:36

Bülent Korkmaz, geldikler günden beri takım içindeki ekonomik problemlerin bugün üst noktaya çıktığını, bu sebeple oyuncularını Fenerbahçe maçına mental olarak hazırlamakta zorlandığını söyledi.

Korkmaz, Mersin Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlediği basın toplantısında, hafta içi annesi Nevin Korkmaz'ı kaybettiğini anımsatarak, kendisine ulaşıp taziye dileklerini ileten herkese teşekkür etti.

Göreve başladıkları günden bugüne kadar geçen sürede takımın mücadelesinde mental, takım oyunu ve performansı anlamında çok iyi yol aldıklarını belirten Korkmaz, sözlerini şöyle sürdürdü.

"Bu hafta Fenerbahçe gibi çok önemli bir müsabakaya hazırlanırken dış etkenlerle uğraşmak zorunda kalıyoruz. Takımı fiziksel ve taktiksel olarak hazır hale getirmemize rağmen geldiğimiz günden itibaren takımın içindeki ekonomik problemler bugün itibarıyla üst noktaya çıkmıştır. Bundan dolayı oyuncularımızın mental olarak müsabakaya hazırlamakta zorlanıyoruz. Başkanımız sürekli olarak bu yolda tek başına kaldığını, destek görmediğini defalarca kamuoyu önünde dile getirmiştir ancak şartlar ne olursa olsun oyuncularımıza verilen vaatlerin yerine getirilmesi gerekmektedir."

Bugünden itibaren oyuncuların izleyeceği yolu takip edeceğini sözlerine ekleyen Korkmaz, basın toplantısını soru kabul etmeden bitirdi.