Mersin'de Isaac Promise gün sayıyor!

Mersin İdmanyurdu'nun transfer yasağı nedeniyle henüz resmi bir maçta forma giyemeyen Isaac Promise, yasağın kalkacağı günü iple çekiyor.

Mersin'de Isaac Promise gün sayıyor!
Mersin'de Isaac Promise gün sayıyor!
GİRİŞ 03.11.2015 11:00 GÜNCELLEME 03.11.2015 11:00

Mersin ekibinin, 2015-2016 sezonunun başında Balıkesirspor'dan transfer ettiği 29 yaşındaki tecrübeli futbolcu, FIFA'nın kulübe getirdiği transfer yasağı nedeniyle forma giyemese de her antrenmanda yerini alıyor.

Türkiye kariyerinde Balıkesirspor'dan önce Gençlerbirliği, Trabzonspor, Manisaspor ve Antalyaspor forması da giyen Isaac'in, Spor Toto Süper Lig'de çıktığı 269 maçta 65 golü bulunuyor.

Isaac son dönemde sadece, Mersin İdmanyurdu'nun PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'la yaptığı hazırlık maçında sahaya çıktı.

"Bazen çift idman yapıyorum"

AA muhabirine açıklamalarda bulunan Isaac Promise, böyle bir ekipte yer aldığı için mutlu olduğunu dile getirdi.

Formunu koruduğunu, performansında sadece maç yapmamaktan kaynaklı değişikliklerin olabildiğini belirten tecrübeli futbolcu, "Her futbolcu için oynayamamak problem. Bu nedenle kendimi ikinci yarıya hazırlayabilmek için takımımla çok iyi çalışıyorum, bazen çift idman yapıyorum" dedi.

Takımdaki geleceği konusunda pozitif düşündüğünü kaydeden Isaac, şöyle konuştu:

"Oynayamadığım için şu an gelecekle ilgili bir şey diyemiyorum ama ikinci yarı daha iyi olacağına inanıyorum, daha iyi hazırlanıyorum. İyi bir takımdayım. Mersin İdmanyurdu geçen sene iyi bir sezon geçirdi. Futbol bir takım oyunu. Burada arkadaşlarımın ne kadar iyi çalıştıklarını görüyorum. Taraftarlarımız için en iyisini yapacağız ve sezonu en iyi şekilde bitireceğiz."

FIFA'nın, eski kalecisi David Bicik'in alacakları nedeniyle Mersin İdmanyurdu Kulübü'ne getirdiği iki dönem transfer yasağı, sezonun ilk yarısının ardından sona erecek.

KAYNAK: AA