Bülent Korkmaz o haberleri yalanladı!

Mersin İdmanyurdu'nun teknik direktörü Bülent Korkmaz, Medipol Başakşehir maçı öncesinde konuştu.

Bülent Korkmaz o haberleri yalanladı!
Bülent Korkmaz o haberleri yalanladı!
GİRİŞ 27.10.2015 16:45 GÜNCELLEME 27.10.2015 16:45
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Korkmaz, Mersin Stadyumu'ndaki antrenman öncesi gazetecilere yaptığı  açıklamada, hazırlıkların iyi gittiğini, sakat oyuncuların da katılmasıyla tam kadro çalıştıklarını söyledi. 
 
Takımın gelişme kaydettiğini anlatan Korkmaz, "Mağlup olmamıza rağmen Gaziantepspor maçında takım iyi oynadı. Deplasmanda girilebilecek maksimum pozisyona girdik ama atamadık. Bir tek pozisyon hatasında gol yedik. Genel olarak  oyundan memnunum ama sonuçtan memnun değilim" dedi. 
 
Korkmaz, Medipol Başakşehir'le sahalarında karşılaşacaklarını hatırlatarak, İstanbul ekibinin kendi sistemini çok iyi oynayan bir takım olduğunu kaydetti. 
 
Maçta sabırlı olmaları gerektiğine dikkati çeken Korkmaz, "Bu maçta  kontrollü ve sabırlı bir oyun olması lazım. Yetenekli oyuncularımızın da  yeteneklerini sahaya koydukları zaman inşallah gülen taraf biz olacağız. Hücumda  çok etkili oyuncularımız var. Geçen maçta olmadı ama inşallah bu maçta olacak"  ifadelerini kullandı. 

MAAŞ KRİZİ HABERLERİNİ YALANLADI

Bazı internet sitelerinde yer alan "oyuncuların dünkü antrenmana çıkmak istemediği" şeklindeki haberleri değerlendiren Korkmaz, böyle bir olayın  yaşanmadığını ve dün antrenman yaptıklarını söyledi. 
 
Maaşların ödenmemesiyle ilgili bazı sıkıntılar olduğunu belirten Korkmaz, kulüp başkanı Ali Kahramanlı'nın maaşların ödenmesi konusunda söz verdiğini bildirdi. 
 
Korkmaz yönetiminde yapılan antrenmanla hazırlıklarını sürdüren kırmızı-lacivertli ekip, tam kadro çalıştığı idmana koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. 
 
Daha sonra dar alanda pas çalışması yapan oyuncular, çift kale maçta ter dökerken, Bülent Korkmaz, sık sık futbolculara uyarılarda bulundu. 

YORUMLAR 1
  • ahmed 8 yıl önce Şikayet Et
    Calıstırdıgı hangi takım ihya olmuşki. sıra mersinde.
    Cevapla