Rıza Çalımbay'dan CAS yorumu

Mersin İdmanyurdu'nun FIFA'nın verdiği 2 dönem transfer yasağıyla ilgili CAS'a yaptığı itirazın ret edilmesi, büyük şok yarattı.

Rıza Çalımbay'dan CAS yorumu
Rıza Çalımbay'dan CAS yorumu
GİRİŞ 05.06.2015 16:22 GÜNCELLEME 05.06.2015 16:22

Kulüp basın sözcüsü Ayhan Erdem, daha önce 12 Haziran’a ertelendiği duyurulan kararın bugün açıklandığını ve sonucunun kendilerine de bildirildiğini söyledi. Yasak sebebiyle bu dönem transfer yapamayacaklarını, bu yüzden de devre arasına kadar oyuncu alamayacaklarını ifade eden Ayhan Erdem, yabancı oyuncuların çoğunluğunun sözleşmesinin sürdüğünü hatırlattı. Ayhan Erdem, yerli oyuncularıyla da önümüzdeki günlerde görüşme yapacaklarını açıkladı.

ÜZÜCÜ BİR SONUÇ

Mersin İdmanyurdu teknik direktörü Rıza Çalımbay ise CAS kararının şokunu yaşadıklarını söyledi. Takımda kalıp kalmayacağının da görüşmelerle netleşeceğini ifade eden Rıza Çalımbay, CAS kararının olumsuz sonuçlanmasının üzücü olduğunu vurgularken şunları söyledi:

"Kararı İstanbul’da Başkan Ali Kahramanlı ile görüşme esnasında öğrendim. Başkanımızla gelecek sezonla ilgili bir takım görüşmeler yaparken bu kararı öğrendik. Bu durumda tüm planlarımız altüst oldu. Bu bizim açımızdan hiçte iyi olmadı."

Rıza Çalımbay, son olarak, "Transfer yapamayacağız. Elimizdeki mevcut oyuncularla yola devam edeceğiz. Maddi ve manevi şartları masaya yatırmamız gerekecek" diye konuştu.