Beşiktaş'tan teklif aldı mı? Açıkladı...

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, hiçbir takımdan transfer teklifi almadığını söyledi.

Beşiktaş'tan teklif aldı mı? Açıkladı...
Beşiktaş'tan teklif aldı mı? Açıkladı...
GİRİŞ 28.05.2015 14:57 GÜNCELLEME 28.05.2015 15:33

Rıza Çalımbay, takımından çok menmun olduğunu belirterek," Bizim takımımız, Mersin İdmanyurdu tarihinde en çok puan alan, en çok galip gelen, en çok gol atan takımdır. Rekorları da kırarak biz bu görevi yaptık. Takımımla gurur duyuyorum. İnşallah bundan sonraki yıllarda daha da üstüne koyan bir takım kurulur" dedi.

Geçen hafta kulüpten olan alacakların ödenmemesi nedeniyle takımın antrenman boykotunu da değerlendiren Rıza Çalımbay, "Burada da bir iletişim sorunu var. Takımda bir sıkıntı, bir olay varsa bunu bir takım kaptanıyla bir başkan konuşmaması gerekiyor. Bu olayları, başkana gelmeden önce diğer yöneticilerin çözmesi gerekiyor. Bunlar hiçbir yere yansımadan çözülmesi gereken konular ama olaylar çığırından çıktığı zaman iki taraf da zarar görüyor. Bu olay, öyle büyütülecek, sürekli gündeme taşınacak bir şey değil. İki gün başkan yoktu, geldi, yönetimle toplantı yaptı. Ben yönetimle toplantı yaptım, sonra yönetim oyuncularla toplantı yaptı ve çözüldü. Bizim kulübümüz kurumsallaşmamış, bizim kulübümüzde görev bölümü yapılmamış doğru düzgün. Futbolcuya bir söz verildiği zaman yapılması gerekiyor. Son hafta değil de ligin bitmesine 10 hafta kala olsa bu olay çıkmazdı" dedi. 

Çalımbay, şöyle devam etti:

"Bu olay gerçekleştikten sonra kalınır veya gidilir. Transfer yapılacaksa ona göre bir raporumuz var, transfer yapılmayacaksa ona göre bir raporumuz var. Biz bunların hepsini hazırladık. Ben, Mersin İdmanyurdu'yla görüşmeden hiçbir kulüple görüşmem. Bana burada çalışırken bir teklif gelmişti, yönetime söyledim, 'mümkün değil' dediler, olay bitti. Ben çalışırken, bu hafta bitmedikten sonra hiçbir kulüple resmi şekilde görüşmem, gayriresmi teklifler de geliyor ama Mersin İdmanyurdu'nda görevim bitmedikten sonra mümkün değil. Dün de söylediler. Görüşeceğiz tabi ki. Hadi diyelim biz ayrıldık, yine de raporumuzu başkana vereceğiz".

"Beşiktaş'tan teklif almadım"

Teknik Direktör Çalımbay, Kimseden teklif almadığını belirterek,"Beşiktaş takımından da. Öyle bir teklif geldiği zaman başkanın haberi olur. Beşiktaş Kulübü'yle zaten ben iç içeyim. Futbola başlayıp, bıraktığım bir yer. Yıllarca takım kaptanlığı yaptığım bir yer. Tabi ki öyle net bir şey olsa benden önce kendileri paylaşırlar" dedi.

Öte yandan yönetim futbolcuların alacaklarını hesaplarına yatırılmasının ardından futbolcular İstanbul Başakşehir maçı hazırlıklarına başladı.