Rıza Çalımbay: F.Bahçe çok sevinmesin...

Mersin İdman Yurdu'nun teknik direktörü Rıza Çalımbay, Fenerbahçe maçının ardından açıklamalar yaptı

Rıza Çalımbay: F.Bahçe çok sevinmesin...
Rıza Çalımbay: F.Bahçe çok sevinmesin...
GİRİŞ 17.05.2015 22:49 GÜNCELLEME 17.05.2015 22:49

Mersin İdman Yurdu'nun teknik direktörü Rıza Çalımbay, "Fenerbahçe çokta sevinmesin. Maç 11-11 olsaydı biz berabere kalsaydık bile üzülürdük" dedi.

Çalımbay açıklamasında, "Maçın başından sonuna kadar oyundan kopmadık. Son paslarda dikkatli olsaydık farklı bir maç olurdu. Olaya sezon olarak bakmak lazım. Bu takımın ilk 10'da kalması lazım. Devre arasında takviye yapamamak dezavantajdı. Oyuncularımla gurur duyuyorum. Gönül Galatasaray ve Fenerbahçe maçlarını kazanmak isterdi. Ezilmedik. Büyük takım olmak önemli. Sadiku ve Sinan olsa maç farklı olabilirdi. Dezavantajlarımız vardı. Böyle bitmesini istemezdik. 11'e 11 olsaydı berabere bitseydi bile üzülürdük." dedi.

Transfer yasağına değinirken, "Bu sene Mersin'in ligde kalması büyük olay. Yönetim bu sezondan ders çıkarmalı. Bu sene de güzel şeyler çıkabilir. İyi transferler yapılmalı. Mersin için önemli olan bu sezondu. İyi atlatıldı. Yönetim şimdi daha dikkatli olmalı. Mersin şehir olarak mükemmel bir stada sahip. İnşallah seneye daha iyi şeyler yaparlar" dedi.