Çalımbay'dan G.Saray'a gözdağı

Mersin İdmanyurdu, Spor Toto Süper Lig'de 12 Mayıs Salı günü Galatasaray ile evinde oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Çalımbay'dan G.Saray'a gözdağı
Çalımbay'dan G.Saray'a gözdağı
GİRİŞ 10.05.2015 20:13 GÜNCELLEME 10.05.2015 20:13

Teknik Direktör Rıza Çalımbay yönetiminde Mersin Stadyumu'nda gerçekleştirilen antrenmana koşuyla başlayan oyuncular, daha sonra kondisyon ağırlıklı çalıştı. Antrenmanda, pas ve top kapma çalışması da yapan futbolcuların morallerinin yerinde olduğu görüldü.

Antrenman sırasında sık sık futbolculara taktik veren Çalımbay, defans ve forvet oyuncularından takım oluşturarak dar alanda çift kale maç yaptırdı.

Kırmızı-lacivertliler tam kadro sahada yer alırken hafif sakatlığı bulunan Sinan Kaloğlu da takımla çalıştı.

Çalımbay takımına güveniyor

Çalımbay, gazetecilere yaptığı açıklamada, Galatasaray'ın güçlü ve hedefleri belli bir takım olduğunu söyledi.

Sarı-kırmızılıların telafisi olmayan maçlara çıktığını vurgulayan Çalımbay, "Onlar gibi bizim için de zor bir maç. Taraftarımız önünde galip gelmek istiyoruz, tek düşüncemiz bu. Bunu da yapabilecek güçteyiz. Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçı önce oynadığımız oyunların üzerine çıkabilirsek buradan istediğimiz şekilde ayrılabiliriz" dedi.

Çalımbay, takımına sonuna kadar güvendiğini belirterek "Her türlü zor şartlara rağmen; bazen sakatlıklar olsun, başka şeyler olsun; takımımız buraya iyi bir şekilde geldi. İnşallah bu maçı iyi bir şekilde bitiririz" diye konuştu.