Çalımbay: Oyuncularımla gurur duyuyorum

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, önemli bir galibiyet aldıklarını belirtti.

Çalımbay: Oyuncularımla gurur duyuyorum
Çalımbay: Oyuncularımla gurur duyuyorum
GİRİŞ 02.05.2015 20:33 GÜNCELLEME 02.05.2015 20:33

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek, "İyi futbol oynadık. Önemli bir galibiyet aldık çünkü Konya takımı son 7 haftadır yenilmiyor" dedi.

Çalımbay, Spor Toto Süper Lig'de 3-1 galip geldikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, son 3 haftadır gidişatlarının iyi olduğunu ve geçen hafta da deplasmanda galip geldiklerini anımsattı.

Ligi üst sıralarda bitirmek adına kendileri açısından önemli olan Torku Konyaspor maçını kazandıkları için mutlu olduklarını ifade eden Çalımbay, şunları söyledi:

"Bu galibiyet hem kendimize göre hesapladığımız puanları almak hem de ligi iyi bir yere bitirme açısından çok önemliydi. İlk yarıda oynadığımız futbol çok iyiydi. Ne düşündüysek ne konuştuysak hepsini gerçekleştirdik. İyi de futbol oynadık. Önemli bir galibiyet aldık çünkü Konya takımı son 7 haftadır yenilmiyor. Dört galibiyet, 3 beraberliği var. Mükemmel bir grafik yakalamışlardı. Bu takımı yenmek tabii ki iyi bir şey. Kalan son 5 maçı da iyi tamamlamalıyız. Oyuncularımla gurur duyuyorum. Çünkü sezon başından beri mükemmel çalışıyorlar. Zaman zaman sıkıntılar da yaşadık ama kenetlenme ve arkadaşlık dört dörtlük."