Rıza Çalımbay: Şok oldum

Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, ''Çok kötü oynadık, çok şaşırdım böyle bir futbol beklemiyordum şok oldum.'' dedi.

Rıza Çalımbay: Şok oldum
Rıza Çalımbay: Şok oldum
GİRİŞ 27.12.2014 21:38 GÜNCELLEME 27.12.2014 21:42

Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Fenerbahçe karşısında ortaya koydukları oyuna şaşırdığını dile getirirken, özellikle orta sahada gerekeni yapamamalarının kötü oyunu getirdiğini belirtti.

Mersin İdman Yurdu'nun Fenerbahçe'ye deplasmanda 1-0 yenildiği mücadelenin ardından Lig TV'ye konuşan teknik direktör Rıza Çalımbay, sahaya istediklerini yansıtamadıklarını ve mağlubiyeti hak ettiklerini söyledi.

Karşılaşmada sergiledikleri oyunun kendisini şaşırttığını söyleyen Çalımbay, "Oynadığımız oyuna ben de şaşırdım, tahmin etmiyordum böyle bir oyun oynayacağımızı. Çoğalamadık, pas yapamadık, defanstan çıkamadık. Geçtiğimiz hafta Galatasaray maçında iyi oynamıştık, bugün istediklerimizi ortaya koyamadık ve bariz hatalar yaptık. Aradığımız pozisyonları değişikliklerden sonra bulduk ama istediğimizi yapamadık ve mağlubiyeti hakettiğimizi söyleyebilirim. Galatasaray maçında böyle değildik. Bu maçta özellikle orta sahada gerekenleri yapamadık." dedi.

Zaman zaman pozisyonlar yakalamalarına rağmen, son pasları yapamadıklarını belirten Çalımbay, "Nakoulma'yla pozisyonlar yarattık ama son pas tercihlerinde yanlış yaptık. Onlara oyun kurdurmak istemedik ama aldığımız topları da iyi şekilde kullanmamız gerekiyordu, yapamadık. İleride çoğalamayıp defansta da çok basit hatalar yaptık. Son 25 dakika güzel pozisyonlar yakaladık ama onları da değerlendiremedik." dedi.