Valiye Mersin İdmanyurdu forması

Mersin İdman Yurdu Kulübü Başkanı Ali Kahramanlı, Adana Valisi Mustafa Büyük’e Mersin İdman Yurdu formasını hediye etti.

Valiye Mersin İdmanyurdu forması
Valiye Mersin İdmanyurdu forması
GİRİŞ 22.09.2014 11:07 GÜNCELLEME 22.09.2014 11:07

Mehmet Miras'ın haberi

Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, Mersin İdman Yurdu maçlarına Adanalı kardeşlerim her zaman gelerek, misafirimiz olmalarını sizlerin aracılığıyla duyurmak isterim.Biz Kardeş takımız. Bizleri desteklesinler. " diye konuştu.

Vali Mustafa Büyük ise, futbolda bir rekabetin olduğunu vurgulayarak, şehirlerin yöneticilerin bir araya gelerek, her alanda olduğu gibi futbolda da kardeşliğin tesis edilmesi konusunda gerekli çalışmaların yapılması gerektiğini dile getirdi.

Kardeş İl Mersin İdmanyurdu takımını Adana’da ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını belirten Vali Büyük, “Taraftarlar takımlarını centilmence desteklemesinin yanında futbolda tatlı bir rekabetin olması en büyük ümidimiz ve arzumuzdur. Bu vesileyle 2014-2015 sezonunda mücadele eden tüm dallarındaki sporcu ve takımlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaret sonunda Mersin İdmanyurdu Kulüp Başkanı Kahramanlı, Vali Büyük’e üzerinde isminin yazılı olduğu 33 numaralı takımlarının formasını hediye etti.

KAYNAK: HABER7