Mersin İdmanyurdu'nda Servet şoku

Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu, Bolu ve Avusturya kamplarının ardından tesislerindeki ilk idmanını yaptı.

Mersin İdmanyurdu'nda Servet şoku
Mersin İdmanyurdu'nda Servet şoku
GİRİŞ 18.08.2014 23:33 GÜNCELLEME 18.08.2014 23:33

Macit Özcan Spor Kompleksi'nde, teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde yapılan antrenman hafif koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Dar alanda pas çalışması yapan futbolculara zaman zaman Çalımbay da eşlik etti. Yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda son olarak yarı sahada çift kale maç oynandı. 

Sıcak hava nedeniyle sık sık su molası verilen antrenmanın sonlarına doğru dizinde rahatsızlık hisseden kaptan Servet Çetin'e buz tedavisi uygulandı. Takımla antrenmana katılmayan Macar forvet Marko Futacs, hafif koşu yaptı.

Bu arada, antrenmanı izleyen Mersin İdmanyurdu Kulübü Başkanı Ali Kahramanlı ve ikinci başkan Senan İdin, teknik direktör Çalımbay ile görüşerek, takım hakkında bilgi aldı.

Başkan Kahramanlı, antrenman sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, Bolu ve Avusturya kamplarının ardından takımın Mersin'deki ilk antrenmanını yaptığını belirterek, kamp döneminin çok güzel geçtiğini, takımdaki birlik ve beraberliğin iyi düzeyde olduğunu söyledi.

Mersin İdmanyurdu'nun bu sezon adından söz ettireceğine inandıklarına değinen Kahramanlı, ligin ilk haftasında Beşiktaş karşısına en iyi şekilde çıkmak istediklerini ifade etti.

Mersin İdmanyurdu'nda oynarken 2010 yılında trafik kazası geçiren Mustafa Aydın'ın yakınları yararına 20 Ağustos Çarşamba günü Adanaspor ile maç yapacaklarını ifade eden Kahramanlı, daha sonra da Sivas'ta bir turnuvaya katılacaklarını sözlerine ekledi.