Servet Çetin yeni takımıyla imzaladı

Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu, Servet Çetin'le bir yıllık sözleşme imzaladı.

GİRİŞ 18.07.2014 18:52 GÜNCELLEME 18.07.2014 23:39
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Mersin İdmanyurdu İkinci Başkanı Senan İdin, kulüp binasındaki törende yaptığı konuşmada, transferle ilgili sürecin devam ettiğini, teknik direktör Rıza Çalımbay'ın raporu doğrultusunda ihtiyaç duyulan mevkileri güçlendireceklerini söyledi.

Kadroyu, genç oyuncu ve tecrübelilerle harmanlamak istediklerini anlatan İdin, "Daha önce genç oyuncuları almıştık bundan sonra takıma ağabeylik yapacak isimleri alacağız. Forvet hattında güçlenmek istiyoruz. Bu mevkilere yönelik transfer yapmak istiyoruz" dedi.

İdin, takıma alınan oyuncuların ahlaklı, dürüst ve kenti sahiplenecek kişiler olmasına dikkat ettiklerini dile getirerek, ligde uzun süre kalmak istediklerini ifade etti.

Finansman anlamında da iyileştirme yaptıklarını aktaran İdin, "Geçmişten gelen borçlarımız ve bunun üzerinde çok ciddi faiz yükü vardı. Bunları şimdi temizlemeye başladık. Hedefimiz, en geç 2 ay içerisinde Mersin İdmanyurdu kulübünün geçmişle ilgili icraya intikal etmiş hiçbir borcunun kalmaması. Bugün de buna yönelik ilk ödemeleri yapmaya başladık" diye konuştu.

Servet Çetin de Çalımbay ve başkan Ali Kahramanlı'yla görüştüğünde kendisine güvenip, güvenilmediğini sorduğunu anlatarak, "Onlar da bana güvendiklerini söylediler ve süreç buraya kadar geldi. Süreç biraz uzadı ama hayırlısı bugüneymiş. Beni tanırsınız, hiçbir şey yapamadığım durumda bile sahada elimden geldiğince mücadele etmeye çalışırım. Terimin sonuna kadar mücadele ederim ve faydalı olmaya çalışırım. Umarım kulübümü mahçup etmem" dedi.

Konuşmaların ardından, geçen sezon Eskişehirspor forması giyen Servet Çetin, Mersin İdmanyurdu ile bir yıllık sözleşme imzaladı.

YORUMLAR 1
  • Fırat YAMAN 9 yıl önce Şikayet Et
    Servetimiz var. Servet Çetin tecrübesiyle ve oyunculuğu ile Mersin İdman Yurdu'na çok şey katar. Çok isabetli bir transfer
    Cevapla