Mersin İdmanyurdu'na Polonya'dan transfer!

Mersin İdmanyurdu, Polonya'nın Gornik Zabrze takımında oynayan Burkina Fasolu Nguimbe Prejuce Nakoulma'yı transfer etti.

Mersin İdmanyurdu'na Polonya'dan transfer!
Mersin İdmanyurdu'na Polonya'dan transfer!
GİRİŞ 17.07.2014 14:19 GÜNCELLEME 17.07.2014 14:19

Mersin İdmanyurdu Genel Sekreteri Abdi Kurt, kulüp binasındaki imza töreninde, Nakoulma'nın halen Burkina Faso Milli Takımı'nda oynadığını hatırlatarak geçen sezon Polonya Ligi'ni 10 gol ve 6 asistle tamamladığını belirtti.

Nakoulma'ya Türkiye'de çeşitli takımlardan teklif gittiğini ancak kendisinin Mersin İdmanyurdu'nu tercih ettiğini ifade eden Kurt, "Nakoulma ile 2 yıllık sözleşme yapıyoruz. Takımımız şu anda kampta, yeni oyuncumuz da imzayı atar atmaz kampa katılacak. Oyuncumuz sağ kanatta oynuyor. Takımın sağ kanadı açığını da bu şekilde kapatmış oluyoruz" diye konuştu.

Takımın oyuncu ihtiyacının yüzde 80'inin tamamlandığını ve bundan sonra transferleri yavaşlatacaklarını vurgulayan Kurt, şunları kaydetti:

"İki ya da üç yerde eksiğimiz kaldı. Avusturya kampımıza kadar tüm takımın kadrosunu oluşturmuş olacağız. Şu an takımın iskeletini oluşturduk Oyuncularımızla birlikte takımızın hedefini çok ciddi bir şekilde ilk 10'a girme olarak belirledik. Rıza Çalımbay ekibin başında ve biz bu ligde kalıcı bir takım olacağız. Yani Mersin İdmanyurdu layık olduğu yerde olacaktır."

Nakoulma ise Mersin İdmanyurdu'nda olmaktan son derece mutlu olduğunu belirterek, sahaya çıktığında bütün taraftarlarının mutlu olması için elinden geleni yapacağını söyledi.

Konuşmalarından ardından Nguimbe Prejuce Nakoulma 2 yıllık sözleşmeyi imzaladı.