Loret Sadiku Mersin ile imzaladı!

Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu, Loret Sadiku ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Loret Sadiku Mersin ile imzaladı!
Loret Sadiku Mersin ile imzaladı!
GİRİŞ 27.06.2014 20:48 GÜNCELLEME 27.06.2014 20:48

Mersin İdmanyurdu İkinci Başkanı Senan İdin, takımın yeni hizmet binasında düzenlenen imza töreninde, Sadiku'yu İsveç'in Helsinborg Kulübü'nden bonservisiyle aldıklarını söyledi.

Futbolcunun Mersin İdmanyurdu'na ciddi katkı sağlayacağına inandıklarını belirten İdin, Sadiku'nun Arnavutluk Milli Takımı'nda da oynadığını aktardı.

Şu ana kadar yapmış oldukları transferlerin bütçeye uygun olduğunu diye getiren İdin, şunları kaydetti:

"Uygulamış olduğumuz plan çerçevesinde transfer çalışmalarını yürütüyoruz. Süper Lig'den düştüğümüz yıl, hem kadromuzun hem de transfer bütçemiz birçok kulüpten daha fazla olmasına rağmen ligden düştük. Bunu şuna bağlıyorum, kesinlikle, sadece futbolcunun iyi olmasıyla bu işlerin iyi olmayacağı kanaatindeyim. Bu işlerin başarıya ulaşabilmesi için önce futbolcular, yöneticiler, basın ve şehir bütünleşecek."

İdin, kendilerine önerilen futbolcuları araştırdıktan sonra transfer etmeye çalıştıklarına değinerek, "Hoca hangi mevkide futbolcu istiyorsa bunun 3-4 alternatifli olmasını rica ettik. Kendisi de bizim 3-4 dediğimize daha da fazla alternatif sundu. İnşallah kamp dönemine kadar planlamış olduğumuz transferleri yapacağız" dedi.

Stoper Loret Sadiku da Mersin gibi güzel bir şehirde olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Gelmeden önce şehirle ilgili araştırmalar yaptığını ifade eden Sadiku, "Ben ne yapacağımı söylemek değil göstermek istiyorum" diye konuştu.