Kutlu: Kazanıp, kaderimizi yaşamak istiyoruz

Spor Toto Süper Lig'de tutunma çabaları gösteren Mersin İdman Yurdu, Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarını sürdürdü

Kutlu: Kazanıp, kaderimizi yaşamak istiyoruz
Kutlu: Kazanıp, kaderimizi yaşamak istiyoruz
GİRİŞ 18.04.2013 12:58 GÜNCELLEME 18.04.2013 12:58

Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Macit Özcan Spor Kompleksi'ndeki idman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, son 3 haftada oynadıkları Beşiktaş, Galatasaray ve Bursaspor maçlarında ciddi talihsizlikler yaşadıklarını, bu talihsizliklere hakem hatalarının eklenmesiyle maçlardan puansız ayrıldıklarını söyledi.

Son haftalarda çok iyi oynadıklarını dile getiren Kutlu, "Özellikle son 3 maça baktığımızda, bana göre Türkiye liginin en iyi futbol oyununu oynayan ekibiyiz. Ama 3 haftada çok iyi oynayan ama hakem hatalarının da etkisiyle kaybeden bir ekibiz" dedi.

Bu hafta çok önemli bir maça çıkacaklarını anlatan Kutlu, şöyle konuştu:

"Matematiksel olarak halen şansımız var. Her şeyin ötesinde artık kazanmak istiyoruz. Çünkü iyi oynamamıza rağmen kazanamayan bir takımız. Karabük'ten 3 puanla dönmek istiyoruz. Gerçekten hem şehir, hem taraftar hem de kulüp olarak kazanmak istiyoruz. Artık sonuç ne olursa olsun, kazanıp, dimdik şekilde bu takımın başına ne gelecekse, kaderimizi yaşamak istiyoruz. İnşallah son haftalardaki güzel oyunumuzu sürdürüp, şanssızlıklar yaşamayıp, kazanacağımızı düşünüyorum."

Kutlu nezaretinde yaklaşık 1.5 saat süren idmanda ısınma hareketlerinin yanı sıra taktik çalışması yapıldı.

Sakatlıkları nedeniyle takımdan ayrı çalışan Mert Nobre ve Culio, bu hafta ilk kez takımla beraber çalışmalara katılabildi. Mehmet Yıldız, Joseph Boum ile kaleciler David Bicik ile İbrahim Sehiç'in sakatlığının bulunduğu, Murat Ceylan'ın da kart cezası nedeniyle bu hafta forma giyemeyeceği bildirildi.

AA