Hakan Kutlu: Bursa'yı yenmek zorundayız

Spor Toto Süper Lig'de kalma mücadelesi veren Mersin İdman Yurdu, Bursaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Hakan Kutlu: Bursa'yı yenmek zorundayız
Hakan Kutlu: Bursa'yı yenmek zorundayız
GİRİŞ 10.04.2013 13:19 GÜNCELLEME 10.04.2013 13:19

Macit Özcan Spor Kompleksi'nde teknik direktör Hakan Kutlu nezaretinde çalışmalarını sürdüren kırmızı-lacivertli ekip, ısınma hareketleriyle başladığı idmanda, kaleye şut çalışması yaptı.

Kutlu, idman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Galatasaray maçının ilk yarısını çok iyi değerlendirdiklerini hatırlattı.

Maçın ilk yarısında kendileri açısından çok olumlu pozisyonlar yakaladıklarını ifade eden Kutlu, "Bana göre ilk 45 dakikadan sonra Galatasaray maçı benim için bitmiştir. İlk yarı bizim takımımız adına son derece olumlu görüntüler vardı. Özellikle maçın ilk 30-35 dakikasında 3-4 farklı bir skoru yakalayabileceğimiz pozisyonlar oldu. Ama daha sonra Dany'in kırmızı kart görmesiyle sahada istemeyeceğimiz olaylar yaşandı. Maç orada yeniden şekillendi" diye konuştu.

İyi oyun sergileyen ve iyi pozisyonlar bulan bir takım olmalarına rağmen galibiyet elde edememelerinin üzücü olduğunu anlatan Kutlu, şöyle devam etti:

"Ligin bitmesine çok kısa bir süre kaldı. Ligdeki konumumuz gereği her maçtan kazançla ayrılmak zorundayız. Son 6 maçı kazanabilecek gücümüz var. Bu anlamda ilk önce galibiyet alıp moral ve motivasyonumuzu yükseltmek zorundayız. Sonuna kadar kovalayacağız. Takım olma adına, takımdaşlık adına özellikle Beşiktaş ve Galatasaray maçında önemli işler yaptık. Bundan sonraki süreçte sonuna kadar kovalayan, mücadele eden, kazanmak için sahada olan bir takım olacağız.

Bu hafta Bursaspor'u konuk edeceğiz. Göreve geldiğimden beri hep zorlu takımlarla oynadık. Bursaspor'un kaliteli bir kadrosu var. Şimdi moralleri de çok iyi. Ama bizde artık kazanmak zorundayız. Temennimiz 3 puan alıp, özgüven kazanmak."

AA