Kutlu: UEFA Galatasaray'a ne ceza verirdi?

Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Hakan Kutlu kaybettikleri Galatasaray maçının ardından, bugün maçtan çok konuşulması gereken şeyler var dedi.

Kutlu: UEFA Galatasaray'a ne ceza verirdi?
Kutlu: UEFA Galatasaray'a ne ceza verirdi?
GİRİŞ 06.04.2013 22:00 GÜNCELLEME 07.04.2013 09:37

Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Hakan Kutlu Galatasaray maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

İşte Hakan Kutlu'nun açıklamaları

"Müthiş bir başlangıç yaptık. Geçen hafta Beşiktaş maçında olduğu gibi. 35-40 dakika müthiş oynadık. Golü de bulduk. Ama maçtan çok daha önemli şeyler yaşandı. Galatasaray maçı kazandı ama sahada çok fazla şey kaybedildi. 40. dakikadan sonrası çok fazla şey söyleyemeyeceğim."

"Oyuncularım dayak yedi"

"Oyuncularım adeta dayak yedi. Rakip oyuncular olduğu gibi hakeme saldırıyor. Galatasaray çok önemli bir takım ama burada yaşananları da gözardı edemeyiz. Maç kazanılır ya da kaybedilir. Ama burada daha önemli şeyler kaybedildi. Ligdeki pozisyonumuz bu olmasa, bu mağlubiyete üzülmem. Oyunun 40. dakikasından sonra maç bitti zaten."

"Galatasaray nasıl bir ceza gelirdi bilmiyorum"

"Şampiyonlar Ligi'nde böyle bir atmosfer olsa burada ne olurdu bilmiyorum. Nasıl bir ceza gelir Galatasaray'a... Bugünkü yaşananlar inanılmaz. Soyunma odasında oyuncularıma sakin olmalarını söyledim. Kırmızı kart da yüzde yüz kırmızı karttı. Bu maçın atmosferini ne yazık ki bizim oyuncularımız kaldıramadı. Hep oyun durdu. Üç dakika, beş dakika. Beşiktaş, Kasımpaşa, Galatasaray ile üst üste oynadık ve galibiyeti kaçıran taraf hep biz olduk. Bundan sonra da kazanmak için her şeyi yapacağız.