Kahramanlı: Yattara bir hain

Mersin İdman Yurdu'nda yaşandığı iddia edilen Yattara skandalının perde arkası aralanmaya başladı.

Kahramanlı: Yattara bir hain
Kahramanlı: Yattara bir hain
GİRİŞ 29.03.2013 15:22 GÜNCELLEME 29.03.2013 17:26

Mersin İdman Yurdu'nda yaşandığı iddia edilen Yattara skandalının perde arkası aralanmaya başladı.
Mersin İdman Yurdu yönetimi tarafından kadro dışı bırakılan ve özel antrenman programı eşliğinde çalışmalarını sürdüren Gineli Yattara, başkan Ali Karamanlı tarafından görevlendirilen 3 taraftarının kendisine saldırdığını iddia etti. Yapılan saldırının Ali Karamanlı tarafından organize edildiğini iddia eden Yattara, karakola giderek ifade verdi.

YATTARA'YA 'SALDIRI CEVABI'

Yattara'nın olay yaratan 'saldırı' iddiasına Mersin İdman Yurdu Başkanı Ali Karamanlı, Sporx aracılığıyla yanıt verdi.

Yattara'ya karşı hiçbir saldırının olmadığını ifade eden Karamanlı, "Yattara bir hain. Bugüne kadar Mersin İdman Yurdu'na hiçbir şey vermedi ve biz bir gün olsun onu suçlamadık. Kadro dışı kaldıktan sonra hal ve hareketleri değişti ve kendisine verilen antrenman programından kaçmaya başladı. Taraftarın biri Yattara'ya tepki göstermişse bu, benim Yattara'ya bir saldırı tertiplediğim anlamına mı gelir. Bu adam bu tarz iftiralara alışmış. Oturduğu yerden para aldı, sesimizi çıkartmadık" ifadelerini kullandı.

YATTARA'NIN KARAKOLDAKİ İFADESİ...

Yattara'nın karakoldaki ifadesinde de "Beni ne kimse dövdü ne de sövdü" şeklinde bir cümle de kullandığını duyduklarını ifade eden Karamanlı, "Ben, 5 yıldır başkanlık yapıyorum şu ana kadar bir kez bile böyle bir olaya adım karışmadı. Yattara antrenmanlardan kaçmak istiyor heralde. Sözleşmesinde de kadro dışı kalırsa 100 bin euro ceza alır şeklinde bir madde var." dedi.

Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Hakan Kutlu ise Sporx'e yaptığı açıklamada yaşandığı iddia edilen olaylardan hiçbir şekilde bilgisinin olmadığını ve Yattara'nın kadro dışı kalan bir futbolcu gibi davranması gerektiğini söyledi.

(sporx)

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL