Mersin'de İbrahim Yattara'ya saldırı!

Gineli oyuncuya idman sonrası 7 taraftarın yumruk attığı iddia edildi. Yattara başkanı suçladı. Kahramanlı, O bir hain dedi

Mersin'de İbrahim Yattara'ya saldırı!
Mersin'de İbrahim Yattara'ya saldırı!
GİRİŞ 29.03.2013 14:03 GÜNCELLEME 30.03.2013 10:31

Mersin İdman Yurdu'nun Gineli futbolcusu İbrahima Yattara, "Buradan gideceksin başka yolu yok" diyen, 7 kişi tarafından darp edildi. Gerginliğin Yattara'nın alacaklarını tahsil etmek için kulübü mahkemeye vermesiyle başladığı öğrenildi.

"Saldıranlar başkanın adamları"

Bu sezon sadece üç maçta forma giyen tecrübeli oyuncu, tesislerde tek başına idman yaparken, buraya gelen taraftarların sözlü saldırısına uğradı. Yattara ile laf dalaşına giren 7 kişi, idmanı yarıda kesen ve otomobiline binmek isteyen Gineli futbolcuya saldırdı. Darp edilen Yattara'nın burnuna sert darbeler aldığı ve hastaneye gittiği iddia edildi. Türk vatandaşlığına geçen oyuncu daha sonra polisi arayarak şikayetçi oldu. 32 yaşındaki oyuncunun başına gelenlerden Mersin İdman Yurdu Başkanı Ali Kahramanlı'yı sorumlu tuttuğu ve polise verdiği ifadede, "Bana saldıranlar başkanın adamları" dediği öğrenildi.

Kahramanlı köpürdü

Konuyla ilgili bir açıklama yapan başkan Kahramanlı ise şu ifadeleri kullandı: "Yattara bir hain. Bugüne kadar takımımıza hiçbir şey vermedi ve biz bir gün olsun onu suçlamadık. Kadro dışı kaldıktan sonra hal ve hareketleri değişti ve kendisine verilen antrenman programından kaçmaya başladı. Taraftarın biri Yattara'ya tepki göstermişse bu, benim ona bir saldırı tertiplediğim anlamına mı gelir? Bu adam, bu tarz iftiralara alışmış. Oturduğu yerden para aldı, sesimizi çıkartmadık, artık yeter."