Özhaseki: Bu şehirde işler iyiye gidiyor

Kayserispor Onursal Başkanı ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, ''Bu disiplinli çalışma sürerse, takım ruhu da sürer ve Kayserispor'u önümüzdeki günlerde üst sıralarda görürüz'' dedi.

Özhaseki: Bu şehirde işler iyiye gidiyor
Özhaseki: Bu şehirde işler iyiye gidiyor
GİRİŞ 25.02.2013 15:50 GÜNCELLEME 25.02.2013 15:50
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Özhaseki gazetecilere yaptığı açıklamada, sezon başında Kayserispor'un aldığı olumsuz sonuçların taraftarın morali bozduğunu, ancak devre arasındaki yeni transferlerle takımın güçlendiğini söyledi.

Genç transferlerle güçlenen Kayserispor'da takım ruhunun da oluştuğunu vurgulayan Özhaseki, ''Kayserispor, 3-4 eksikle çıktığı Gençlerbirliği maçını kazandıysa, bu övünülecek bir şey. Bu çocuklar Kayseri'nin, Kayserispor'un geleceği. Bu disiplinli çalışma sürerse, Kayserispor'u önümüzdeki günlerde üst sıralarda görürüz. İnşallah takım, Avrupa hedefinden de kopmamış olur'' diye konuştu.

PTT 1. Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor'un performansından da memnun olduğunu belirten Özhaseki, şöyle konuştu:

''Ziya Eren ve ekibi işi iyi yürütüyor. İnşallah Süper Lig'e çıkarlar ve Kayseri'de iki Süper Lig takımı olmasının keyfini yaşarız. Bu şehirde işler iyiye gidiyor. Bazıları bu şehirle ilgili kötü bir haber çıksın diye çırpınsa da, şehrinin adını karalamak için olmadık şeytani planlar yapsa da, onların çırpınmasına rağmen bu şehirde işler iyiye gidiyor. İyi işlerin dışarıdan görünmesi, taçlanmasının bir yolu da spor. Sporun altyapısını da belediye olarak hazırladık. Türkiye'nin en güzel stadyumu, kongre ve spor salonu yapıldı, olimpik havuzu yapıldı. Buralarda dünya şampiyonaları yapılıyor. Bu yıl U-20 Dünya Şampiyonası burada yapılıyorsa, bu Mehmet Özhaseki'nin hatırına yapılmıyor, bu tesislerin hatırına yapılıyor. Dünya Basketbol Şampiyonası'nın bir ayağı yapıldıysa, ABD, Arjantin, Almanya burada maç yaptıysa, kimsenin kara kaşına, kara gözüne gelmediler. Bu tesislerin hatırına geldiler.''

Belediyeleri öncülüğünde yürütülen Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi Projesi'ne de değinen Özhaseki, ''Gelecek yıl Erciyes'te Balkan Şampiyonası yapılacak. Önümüzdeki yıllarda dünya şampiyonaları yapılacak. Bunların gelmesinin tek sebebi, buradaki tesislerin hazır olması'' dedi.

Özhaseki, FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nda finale yükselen KASKİ Spor'un, geçen yıl finalde kaybettiği kupayı bu yıl kazanacağına inandığı da dile getirerek, ''Geçen sene kupayı alırız diye ümit ettik, Kursk'a kadar gittik. İnşallah buradaki finalde kupayı alırız'' diye konuştu.

AA

YORUMLAR 1
  • Atila KOÇ 11 yıl önce Şikayet Et
    Kayseriyi bilmem ama. taraftarından birşey olmaz,3-4 maçına gittim fener maçı dahil, kale arkası hariç diğer taraftarlar tiyatro seyrediyor, öylesine gelmişlerrr, sadece bakıyorlar, hiçmi heyecan olmaz taraftarda, hiçmi ağzını açmaz. O kadar stadyumu boşa yapmışınız maalesef, 5000 kişilik stad yeterde artarmış, hiç değilse tüm tribün desteklerdi:D
    Cevapla