Deniz Türüç'ten transfer itirafı!

Kayserispor'un Milli futbolcusu Deniz Türüç, 2-0 kaybedilen Beşiktaş maçının ardından transfer hakkında çarpıcı sözler kullandı.

Deniz Türüç'ten transfer itirafı!
Deniz Türüç'ten transfer itirafı!
GİRİŞ 07.05.2018 23:16 GÜNCELLEME 07.05.2018 23:17
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Kayserispor'un Beşiktaş'a 2-0 yenildiği maçın ardından Kayserispor'un Milli futbolcusu Deniz Türüç, geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

''GOL YEMESEYDİK DAHA DOĞRU OLURDU''

 

 

Beşiktaş maçının berabere bitmesinin daha doğru sonuç olacağını söyleyen Türüç, ''Sezonun ilk yarısında büyük bir futbol ortaya koyduk. Herkesi yenebileceğimizi hissediyorduk. Ama sezon, tüm sezon oynanıyor. Sadece ilk yarı oynanmıyor. Avrupa'ya gitmek istiyorduk. O hedef, neredeyse elimizden kaçtı. Başka kulüpler gidemezse zor gibi. Bugün iyi oynadık. Kornerden gereksiz bir gol yedik. Beşiktaş'a kafa tutmaya çalıştık. Beşiktaş sahasında çok güçlü bir takım. Golleri yemeseydik, berabere bitseydi daha doğru bir sonuç olurdu.'' diye konuştu.

''BENİM DE HEDEFLERİM VAR...''

Geleceği hakkında da konuşan genç futbolcu, ''Şimdiden başka kulüp hakkında konuşmak benim için doğru olmaz. Her futbolcunun hayali var. Benim de var. Bu hedeflerden birisi de büyük bir takıma gitmek, daha iyi olmak. Benim hedeflerim var. Allah'ın izniyle kulüp başkanı da izin verirse hayırlısı olsun. Barcelona'ya gitmek isterim.'' dedi.

YORUMLAR 7
  • Fenerbahçeli 5 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray macinda transfer olacagin takimi belli ettin sacma sapan sutlar sacma sapan paslar ve terimin sana goz kirpmasi biz gerizekali degiliz edebinizle oynamayi bi ogrenemediniz ama suc gs de futbolcu ayartmakta ustune yok
    Cevapla
  • pastirma 5 yıl önce Şikayet Et
    Haftaya Akhisara son hafta Malatyaya kesin yatar.Herkesin bildigi seyler.Garantiye al sonra sat.Kime sorsan aynisini derler.
    Cevapla
  • bjk5656 5 yıl önce Şikayet Et
    barselonamı rüyanda bile gidemezsin ardadan sonra Türk alacaklarını sanmıyorum helwkş seni paf takıma bile almazlar
    Cevapla
  • emre38 5 yıl önce Şikayet Et
    Başakşehire gitmek için heralde;
    Cevapla
  • Abdullah Çıdık 5 yıl önce Şikayet Et
    yani beşiktaş'a geliyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle