Deniz Türüç'ün bonservis bedeli açıklandı!

Deniz Türüç'ün fiyatı 10'a katlandı. 24 yaşındaki futbolcu için Kayserispor cephesinin 10 Milyon Euro istediği öğrenildi.

Deniz Türüç'ün bonservis bedeli açıklandı!
Deniz Türüç'ün bonservis bedeli açıklandı!
GİRİŞ 23.11.2017 14:01 GÜNCELLEME 23.11.2017 14:03
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Son iki sezondur Kayserispor'da önemli işler yapan Deniz Türüç için Galatasaray'ın devreye girdiği iddiaları sürerken, şuana kadar renktaş iki kulübün bu oyuncu ile ilgili görüşme yapmadığı öğrenildi.

Galatasaray cephesinin Deniz'i transfer etmek için takas yolu düşündüğü, ancak Kayserispor Başkanı Erol Bedir'in bu transfere sıcak bakmadığı gelen bilgiler arasında. Başkan Bedir'in "Deniz Türüç'ü isteyen varsa 10 Milyon Euro ya bu iş olur" dediği öğrenildi.

Geçen sezon 32 maçta 11 gol, 11 asist ile dikkat çeken Deniz Türüç, bu sezon da kaldığı yerden devam ediyor. 4. sırada olan Kayserispor'da 1 gol 4 asistlik performans sergileyen genç oyuncunun 2020 yılına kadar sözleşmesi devam ediyor.

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 9
  • enişte 6 yıl önce Şikayet Et
    fiko 12 milyona takıp kuruyor be. Üstelik cl de oynatıyor. Sonrada sızlanın dünya kupası yabancı kuralı diye.
    Cevapla
  • hkn dmr 6 yıl önce Şikayet Et
    :) türkiye'de maalesef acı bir gerçek daha, az istemiş başkan 50 milyon istesin, tabi verene, sözleşmesi bitmeye yakın 2 milyona gider, zor oda
    Cevapla
  • Urfalı 6 yıl önce Şikayet Et
    Şu bir gerçek ki yabancı sınırlaması Türk takımlarının Avrupa kupalarına yabancı kalmasını ve borç batağına sürüklenmesini sağlayacak. Ama milli takım dünya kupasını kaldıracak!!!(zihniyetlerine göre)
    Cevapla
  • Fırtına 61 6 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar hesap yapmayı bilmiyorlar herhalde!
    Cevapla
  • Ayyıldız 6 yıl önce Şikayet Et
    10 milyon euro heee vay beee yabancı yasağı kesinlikle kalkmamalıdır böyle saçmalık mı olur yaa 46 milyon TL aman sizin olsun başıyla ayaklarıyla :))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle