Deniz Türüç'ten o soruya tepki! 'Amacınız ne?'

3-3 biten Fenerbahçe-Kayserispor maçının 45.dakikasında Ozan Tufan’ın golden önce yaptığı müdahale sonrası yerde kalan Deniz Türüç, maç sonunda açıklamalarda bulundu.

Deniz Türüç'ten o soruya tepki! 'Amacınız ne?'
Deniz Türüç'ten o soruya tepki! 'Amacınız ne?'
GİRİŞ 31.10.2017 15:13 GÜNCELLEME 31.10.2017 15:13
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kayserisporlu Deniz Türüç, Fenerbahçe maçında 45. dakikada Ozan Tufan’ın attığı golden önceki pozisyonla ilgili olarak, “Ayağımda şimdi bir şişlik var. Yüzde yüz faul. Bu pozisyonu kim görürse görsün herkesin aynı söyleyeceğini düşünüyorum. Faul verilmedi ve bu hakemin büyük hatasıydı. Maçın bütününe bakmak gerekirse hakem güzel maç yönetti” diye konuştu.

Maçın ardından konuşan Deniz Türüç aldığı bir yanıt üzerine büyük tepki tepki gösterdi. Türüç, “Ben yerde yatarken topu dışarı atmadılar. Ben pozisyonu göremedim. Topu niye dışarı atmadılar? Kendi tercihleri. Saygı duyuyorum onlara. 1 puan aldığımız için mutluyuz.” dedi.

Spor Toto Süper Lig 10. hafta maçında Kayserispor'u ağırlayan Fenerbahçe, ilk yarıda Ozan Tufan'la beraberlik golünü buldu. Ancak golden önce Ozan Tufan'ın faul yaptığı itirazları golü tartışmaya açtı.

‘AYAĞINI GÖREBİLİR MİYİM?’ SORUSUNA TEPKİ GÖSTERDİ

Röportaj esnasında muhabirin “Fenerbahçe taraftarı sana numara yaptın diye tepki gösterdi. Bunun için ne diyorsun?” sorusuna, “Ayağımda büyük bir kanama ve şişlik var” dedi.

Akabinde muhabirin, “Ayağını görebilir miyim.” talebine, “Şu anda çorap var çıkarmak istemiyorum. Yani söyledim, sizin amacınız ne?” diye tepki gösterdi. Deniz Türüç daha sonra, “Fenerbahçe taraftarı ve kulübü büyük bir camia. Yani ben saygı duyuyorum ama dediğim gibi ayağımda şişlik ve kanama var” ifadelerini kullanıp röportajı sonlandırdı.

YORUMLAR 1
  • Beşiktaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Pes doğrusu muhabir resmen yalancılıkla suçlamış ve Deniz gösterdiği tepkide haklı
    Cevapla