Kayseripor'da 'Store' izdihamı!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'un lisanslı ürünlerinin satıldığı mağazanın açılışında izdiham yaşandı.

Kayseripor'da 'Store' izdihamı!
Kayseripor'da 'Store' izdihamı!
GİRİŞ 06.08.2017 18:29 GÜNCELLEME 06.08.2017 18:29

Kayserispor yönetimi tarafından lisanslı ürünlerin satışı için yapılan "Store"de yaşanan izdiham nedeniyle futbolcular zor anlar yaşadı. Sarı Kırmızılı takım yönetimi tarafından açılan ve lisanslı Kayserispor ürünlerinin satıldığı mağaza açılışı gerçekleşti.

Açılış öncesi taraftara konuşma yapan Kulüp Başkanı Erol Bedir, "Bu storeyi yönetim ya da formayı yapan firma değil taraftar açtı. Taraftar yerini istedi, store istedi bizde onların istekleri doğrultusunda açtık. Kayserispor kulübü hepimizindir. En çok da siz taraftarındır o nedenle sizin isteğiniz bizim için önemlidir. Desteğiniz olduğunuz sürece sesimiz İstanbul'dan bile duyulacaktır" dedi.

Mimarsinan Parkı içerisinde yer alan Kayserispor Store'nin açılışına yönetim kurulu ve futbolcular tam kadro katıldılar. Mağazadan Kayserispor forması alan taraftarlar futbolculara imzalatırken yaşanan izdiham nedeniyle futbolcular tekrar kulüp otobüsüne bindirildi. Taraftarın yoğun sevgisi otobüs alandan uzaklaştırılırken devam etti. Futbolcular gittikten sonra forma satışı devam etti.