Kayserispor, Sergen Yalçın'ı yalanladı!

Kayserispor'un Başkanı Erol Bedir, takımın eski teknik direktörü Sergen Yalçın hakkında açıklamalarda bulundu.

Kayserispor, Sergen Yalçın'ı yalanladı!
Kayserispor, Sergen Yalçın'ı yalanladı!
GİRİŞ 17.05.2017 15:17 GÜNCELLEME 17.05.2017 15:20
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kayserispor Başkanı Erol Bedir, "Sergen 3 hafta önce kendi isteği ile ayrılacağı gibi açıklamalar yapmış, aslında biz yönetim olarak gitmesini istedik "dedi. Resmi siteden ise 'Sergen hocanın istifasını henüz kabul etmedik' ifadeleri kullanılmıştı.

Kayserispor'da görev yaptığı süre içerisinde önemli puanlar toplayan ve takımın düşme hattından çıkmasında büyük rol oynayan Sergen Yalçın, Kayserispor'da kimse 'Görevi bırakın' demedi bize açıklamasının ardından bir Tv programına katılan Başkan Erol Bedir, şaşırtan ifadeler kullandı. "Yönetim olarak biz gitmesini istedik" diyen Bedir, Sergen Yalçın'ın konuşmalarını adeta yalanladı. Kimin doğru söylediği, kimin yalan söylediği bir tartışma konusu olan Bedir-Yalçın açıklamaları Kayseri'de en çok konuşulan konu oldu. Sergen Yalçın'ın 'yönetimde çokbilmişler var. Aslında hiçbir şey bilmiyorlar' şeklinde konuşmaları ile Erol Bedir ve yönetimini eleştirmiş, sarı kırmızılı yönetimden bu eleştirilere cevap gelmemişti. Yerel TV'de açıklamalar yapan Bedir, " Büyük katkısı olan Sergen hoca gitmeden üç hafta önce gitmeyi planlamış ve bunu verdiği röportajda söylemiş. Aslında biz gitmesini istedik. Yönetim gitmesinden yana oldu" diye konuştu.

Sergen Yalçın'ın istifa ettiği haberleri ile birlikte kulübün resmi sitesinden ise 'Hocanın istifasını henüz kabul etmedik' açıklaması yapılmıştı. Diğer yandan kulübe gelen icra olayı ile ilgilide konuşan Bedir, "icra geldi. Borçlarımız var. Ödeyeceğiz" dedi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 2
  • elgari 6 yıl önce Şikayet Et
    niye durmuyorsa buyuk takim istiyor galiba
    Cevapla
  • bülent 6 yıl önce Şikayet Et
    alakası yok, daha beceremediki hoca olmayı büyük takıma gitsin
    Cevapla