Kayserispor'dan Barcelona'ya gitti!

Kayserispor'un 12 yaşındaki genç yeteneği Emre Demir, Barcelona'dan aldığı teklif üzerine genç takım ile antrenmanlara çıkmak üzere İspanya'ya gitti.

Kayserispor'dan Barcelona'ya gitti!
Kayserispor'dan Barcelona'ya gitti!
GİRİŞ 02.03.2017 18:28 GÜNCELLEME 02.03.2017 18:33
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Kayserispor'un 12 yaşındaki genç yeteneği Emre Demir, Barcelona'dan aldığı teklif üzerine genç takım ile antrenmanlara çıkmak üzere İspanya'ya gitti. Katalan ekibi ile 14 gün idman yapacak olan Emre Demir'in beğenilmesi durumunda transfer görüşmeleri başlayacak.

Barcelona'nın altyapı scout ekibi tarafından uzun süredir takip edilen Kayserispor'un genç yeteneği Emre Demir, bugün İspanya'ya gitti.

Nisan 2014'te Kayserispor'da filiz lisansı çıkan Emre Demir, hızı ve yetenekli sol ayağı ile öne çıkıyor. Barcelona'nın altyapı tesisleri olan dünyaca ünlü La Masia'da denemeye alınacak genç oyuncu, beğenilmesi halinde Katalan ekibine transferi için görüşmelere başlanacak.

Emre Demir, 3 kez de U14 yaş Milli Takımı formasını giyerken, İspanya'ya gitmeden önce Başkan Erol Bedir, Teknik Direktör Sergen Yalçın, Genel Menajer Ali Reşat Çağan, futbolcular, yöneticiler, takım arkadaşları ile vedalaştı.

Kayserispor, Emre Demir'i Mersin 1. Amatör Küme takımlarından Kuvayi Milliye'den transfer ettikten sonra özel çalışmalar ile güçlenmesine ve tecrübe kazanmasına uğraş vermişti. Emre, küçük yaşına rağmen tecrübe kazanması için zaman zaman profesyonel takım ile idmanlara katılmıştı.

YORUMLAR 11
  • KANDIRALI 7 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim bahtını açık etsin kardesimizin.bu arada gercek yetenekleri elinin tersiyle itip torpille alt yapilarina oyuncu alanlarin kulaklari cinlasin tabi yurt disindan milyon euro lar ödeyip turkiyeye getiren bir zaman sonra bu nasil oyuncu deyip kovmak icin bir okadar sözleşme parası ödeyenlerinde kulaklari çınlasın.
    Cevapla
  • ekrem 7 yıl önce Şikayet Et
    işte adamlardaki futbol mantığı birde bizim futbol anlayışımıza bakın. adamlar her sene destanlar yazar biz sadece izleriz yazık.
    Cevapla
  • Seda 7 yıl önce Şikayet Et
    Elindeki değerlere sahip çıkma sonra vay efendim " bu ülke de şu olmaz bu olmaz ... " tabi olmaz elindekinin kıymetini bil önce
    Cevapla
  • turnusağ 7 yıl önce Şikayet Et
    bu yaştaki çocuklar bu saçla okula gidebiliyormu,geçenlerde yine bi çocuk vardı futbolcu onunda saçları böyle uzundu,Şimdiden havalanmaya başlıyorlar,büyüdülermi tam artist oluyorlar.
    Cevapla
  • «««KARA»»» 7 yıl önce Şikayet Et
    ah ah adamdaki.dusunceye bak kardesim hersey sacla basla giyimle kusamla olsaydi ...anladin ne de mek istedigimi
    Cevapla
  • salih ureturk 7 yıl önce Şikayet Et
    bu düşünceleri hangi sığ sularda düşündünde geldin gardaşım benim. canım benim
    Cevapla
  • Ömer 7 yıl önce Şikayet Et
    Büyük insanlar fikirleri, küçük insanlar kişileri tartışır, hatta daha da küçük zavallı olanlar küçük yaştaki çocukların bile saçlarını, o saçlarıyla okula nasıl gidip gidemediklerini kendi sığ, karanlık, yobaz dünyalarında küçükken isteyipte yapamadıkları şeyleri eleştirip saldırırlar.
    Cevapla
  • baba 7 yıl önce Şikayet Et
    sonra bi nane olmadan tirt oluyorlar
    Cevapla
  • Adnan 7 yıl önce Şikayet Et
    şimdiki nesil cok değişik yetişiyor Allah sonumuzu hayreyleye
    Cevapla
  • gayserili 7 yıl önce Şikayet Et
    sacla basi bosver kayserisporumuzdan calmislar vayki vay
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle