Kayserispor'un yeni başkanı belli oldu

Spor Toto Süper Lig takımlarından Kayserispor'da yeni başkan belli oldu.

Kayserispor'un yeni başkanı belli oldu
Kayserispor'un yeni başkanı belli oldu
GİRİŞ 02.01.2017 16:35 GÜNCELLEME 05.01.2017 08:28
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Belirsizlik içerisindeki Kayserispor'da sürpriz bir gelişme yaşandı. Bir zamanlar Kayseri Erciyesspor'da başkanlık yapan Erol Bedir, şimdi Kayserispor'un başına geçiyor.

Kayserispor'da kim başkan olacak sorusunun cevabı belli oldu. Saffet Külakçı, İskender Beluk derken Kayserispor'un başkan adayı belli oldu. Kayseri'de özel bir hastane işleten Dr Erol Bedir, sarı kırmızılı ekibe başkan olacak. Mevcut yönetimin istifasının ardından yapılacak olan genel kurul sonrası Erol Bedir ve ekibi Kayserispor'da yeni bir döneme başlayacak. Daha önceki yıllarda Kayseri Erciyesspor'da başkanlık yapan ve Kayserispor'da da yönetimde yer alan Bedir'in, listesinin hazır olduğu öğrenildi.

Dr. Erol Bedir, Kayserispor için görevi almaya hazır olduklarını söyledi. Görevden kaçmayacaklarının altını çizen Bedir, " Kayseri ve Kayserispor için hayırlısı olsun" dedi.

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 4
  • kayseri 7 yıl önce Şikayet Et
    bu ne ya yilan hikayesine dondu.biri birakiyor.biri geciyor.diger takimlar transfere baslamis bizde hoca yok futbolcular problemli.simdiden hayirli olsun tff 1 lig
    Cevapla
  • ismail 7 yıl önce Şikayet Et
    bizim kayserililer hep ticaret pesinde takima bakan yok stadin hakkini verin gayserili is adamlari
    Cevapla
  • ahmed 7 yıl önce Şikayet Et
    sahipsiz takımın kapanması kaçınılmaz.
    Cevapla
  • tomarza 7 yıl önce Şikayet Et
    Malesef oyle.Takimin sahibi yok.
    Cevapla