Kutlu: Terim onun için büyük bir şans!

Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu önemli açıklamalarda bulundu

GİRİŞ 24.09.2016 14:43 GÜNCELLEME 24.09.2016 14:55
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kutlu, A Milli Takım'da yaşanan değişimle ilgili olarak, "Fatih Terim'in milli takıma almadığı isimler Türk futbolunun çok önemli isimleri. Yurt dışında da bizi çok başarıyla temsil eden isimler ama işin içeriğini, Fatih hocanın burada neyi hedeflediğini bilemiyoruz. Bilgi sahibi olmadan fikrimi bu konuda belirtmem bence çok doğru olmaz. Fatih hoca bu ülkenin çok önemli değeri ama son dönemde milli takıma almadığı futbolcu arkadaşlar da bu ülkenin çok önemli değerleri. Bence hem Fatih hocamız hem de futbolcu arkadaşlarımız, ülkemizin ortak paydasında buluşup yine birleşeceklerdir." dedi.

A Milli Takım'ın Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund'da forma giyen genç oyuncusu Emre Mor'un çok önemli, yetenekli bir sporcu olduğuna da değinen Kutlu, bu oyuncunun mental açıdan kendisini geliştirmesi gerektiğini vurguladı.

Kutlu, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in Emre Mor için büyük bir şans olduğunu belirterek, "Emre Mor'un gereken gelişimi Fatih hoca ile alacağını, yeni takımı Borussia Dortmund'un da ona çok önemli katkılar sağlayacağını düşünüyorum. Ancak mental açıdan kendisini geliştirmesi gerekli." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 1
  • Adnan 7 yıl önce Şikayet Et
    Güldürme beni hakan.Fatih Terimmi Emre Mor'un gelişimini sağlayacak..o önce kendini bir geliştirsin ondan sonra oyuncu geliştirsin..yeminle Fatih Terim futbolun F sini biliyorsa bende ne olayım
    Cevapla