Kayserispor'dan imza şov!

Kayserispor, dış transferde futbolcular Anıl Karaer, Ufuk Budak ve Kubilay Sönmez ile sözleşme imzaladı.

Kayserispor'dan imza şov!
Kayserispor'dan imza şov!
GİRİŞ 30.06.2016 14:35 GÜNCELLEME 30.06.2016 14:35
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılı takım, Eskişehirspor'dan Anıl, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'dan Ufuk, Şanlıurfaspor'dan Kubilay'ı renklerine bağladı.

Kayserispor Kulübü Başkan Vekili Oğuz Ortaköylüoğlu, Kadir Has Tesisleri'nde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısı nedeniyle üzgün olduklarını belirterek, saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diledi.

Transfer çalışmalarını teknik direktör Hakan Kutlu'nun raporu doğrultusunda yaptıklarını belirten Ortaköylüoğlu, hedeflerinin güçlü bir Kayserispor olduğunu vurguladı.

Kısa zamanda anlaştıkları diğer futbolcularla da imzaların atılacağını aktaran Ortaköylüoğlu, "Yeni bir sezon başlıyor. Yeni sezon öncesi ilk imza törenini gerçekleştiriyoruz. Anıl Karaer ve Ufuk Budak ile 2'şer, Kubilay Sönmez ile 4 yıllık sözleşme imzalıyoruz. Yaptığımız sözleşmelerin hem futbolcularımıza hem de kulübümüze hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Futbolcularımıza Kayserispor forması altında uzun yıllar başarılı performans diliyorum." diye konuştu.

Yeni transferlerden Anıl da bir dönem babasının da forma giydiği Kayserispor'a gelmekten mutluluk duyduğunu söyledi.

Ufuk ise Kayserispor'un büyük bir camia olduğunu, sarı-kırmızılı takımın formasını giymenin sevincini yaşadığını aktardı.

Kubilay da transferinin gerçekleşmesine katkı verenlere teşekkür ederek, sarı-kırmızılı takımın formasını giymek için yeni sezonun başlamasını sabırsızlıkla beklediğini sözlerine ekledi.

Konuşmaların ardından sözleşmeyi imzalayan futbolcular, daha sonra sarı-kırmızılı formalarla basın mensuplarına poz verdi.

YORUMLAR 1
  • ... 7 yıl önce Şikayet Et
    Formada TÜRK BAYRAĞI neden yok
    Cevapla