Kayserispor, futbolcu satamıyor

Süleyman Hurma'dan sonra büyük bir çöküş içerisinde olan Kayserispor, ne futbolcu alabilir, nede futbolcu satabiliyor.

Kayserispor, futbolcu satamıyor
Kayserispor, futbolcu satamıyor
GİRİŞ 03.02.2016 03:58 GÜNCELLEME 03.02.2016 03:58

Anadolu kulüplerinin arasında bir numara olarak gösterilen sarı kırmızılı ekip, geçmiş dönemlerde 1'e alıp 5'e sattığı bir çok oyuncudan büyük gelirler elde etti. 

Mehmet Topuz, Hasan Ali Kaldırım, Serdar Kesimal, Amrabat ve Gökhan Ünal gibi isimleri büyük kulüplere satarak milyon dolarlar gelir elde eden sarı kırmızılı kulüp, Süleyman Hurma'nın döneminde kasası adeta hiç boş kalmadı. Her sezon Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor gibi kulüplerin istedikleri oyuncuları alabilmek için Kayserispor'un kapısında nöbet tuttuğu sezonlar şimdilerde yerini sessizliğe bıraktı. Kayserispor, hem transfer dönemlerinde sessiz kalıyor, hem de geleceğe yönelik hiçbir hamlede bulunamıyor. Mevcut oyunculardan göze çarpan isimlerle de sözleşme yenileyemeyen idareciler, tek kelimeyle ne alabiliyor, ne de satabiliyor. 

Kayserispor'un bugüne kadar keşfettiği birçok futbolcunun büyük takımlarda forma şansı bulması futbolcularında Anadolu kulüpleri arasındaki tercihi Kayserispor oluyordu. Ancak geçen sezonları mumla aratan sarı kırmızılı kulüp, şimdi futbolcu transfer etmekte de oldukça güçlük çekmeye başladı.Kayseri'ye gelen bir çok futbolcu sözleşme imzalamadan geri giderken, bu olumsuz durum kulübün geçmişini özlemle aratıyor.